ValueFramesta konsulttiyrityksen toiminnanohjausjärjestelmä

post_image

Muutostaito Oy on liikkeenjohdon konsultointia ja valmennusta tarjoava yritys. Vuonna 2000 perustetun 12 hengen organisaation palvelut jakautuvat neljään liiketoiminta-alueeseen. Ne ovat johtamisen kehittäminen, valmennuspelit toiminnan kehittämisen tukena, työn tuottavuuden kehittäminen sekä työyhteisön kehittäminen. Muutostaidon asiakaskunta koostuu erikokoisista organisaatioista ja monilta eri toimialoilta niin julkishallinnon kuin yksityisenkin sektorin puolelta.

Vuonna 2010 Muutostaito alkoi etsiä itselleen uutta asiakkuudenhallintajärjestelmää. Muutostaidon toimitusjohtaja Sami Sarénin mukaan ValueFrame erottui toimittajavaihtoehtojen joukosta pätevillä referensseillään. ”Yrityksillä, jotka ovat selvästi lähellä omaa toimialaamme, oli ValueFrame käytössä, joten järjestelmä oli hyvä tsekata”, Sarén kommentoi. Pian hankinta laajeni asiakkuudenhallinnasta kokonaisvaltaiseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi, kun Muutostaito päättikin ottaa myös ValueFramen projektinhallinnan käyttöön. Näin yrityksen liiketoimintaprosessit myynnistä laskutukseen hoituvat samassa järjestelmässä. Lisäksi Muutostaito selvisi yhdellä käyttöönottoprojektilla sen sijaan, että se olisi laajentanut järjestelmää vasta myöhemmin.

Vallu monipuolisessa käytössä

Muutostaidolla ValueFramea käytetään koko myyntiprosessin kaikissa vaiheissa. Soitot, asiakaskäynnit ja tarjoukset kirjataan järjestelmään, jolloin asiakkuudenhoidon historiaa on helppo seurata. Sarén kertoo, että he lähestyvät asiakkaitaan joukkosähköpostilla. Esimerkiksi asiakastilaisuuksien kutsut lähtevät ValueFramesta ja ilmoittautuneet liitetään tapahtuman luokkaan. Mobiilisynkronointi tuo ValueFramen kalenterin kaikkien käyttäjien puhelimiin, mikä on Muutostaidolle tärkeää, koska työntekijät ovat usein kukin kentällä omilla tahoillaan, Sarén sanoo ja lisää, että kaikki myös laskuttavat oman työnsä ja kirjaavat matkalaskut ValueFramella.

Työkalut kasvun tueksi

ValueFramen tärkeimmiksi hyödyiksi Sarén mainitsee myyntiaktiviteettien seurannan, johdon raportit sekä sen, että ValueFrame on kaiken tiedon yhteen kokoava järjestelmä. Sarén pitää myös oleellisena sitä, että ValueFrame Oy on kotimainen sekä Muutostaidon kokoiselle yritykselle juuri sopivan suuri, koska Muutostaidon näkemyksille ei välttämättä annettaisi yhtä suurta painoarvoa suuremmissa yrityksissä. Muutostaito on kasvanut paljon vuodesta 2010 ja ValueFrame on edesauttanut kasvua. Sarén myös kehuu ValueFramen skaalautuvuutta asiakasyrityksen koon mukaan ja kuinka pienikin yritys pääsee järjestelmään kiinni kohtuullisella hinnalla.

Referenssi ValueFramesta konsulttiyrityksen toiminnanohjausjärjestelmä
Tilaaja: Muutostaito Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Sami Sarén
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä