ValueFramen ratkaisut tuovat Pro-Sourcelle kilpailuetua

post_image

Markkinointi-, viestintä- ja ICT-alan ammattilaisten rekrytointeja, vuokrausta ja suorahakuja tarjoava Pro-Source hyödyntää ValueFramen monipuolisia ratkaisuja. ValueFrame yhdistää Pro-Sourcen oman liiketoiminnan ohjauksen ja asiakkaille tarjottavan palvelun prosessit yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Markkinointi- ja viestintäalan henkilöstöpalvelujen uranuurtaja Pro-Source käyttää ValueFrame PSA Pro:ta liiketoimintansa ohjaukseen: tuntien kirjaamiseen, laskutukseen sekä asiakkuuksien ja osaajatietojen hallintaan. Lisäksi ValueFrame toimii rekrytoinnin tukena. Esimerkiksi avoimet työpaikat ja työhakemukset kirjataan ValueFrameen, joka on integroitu osaksi Pro-Sourcen www-sivustoa.

ValueFrame mukailee toiminnan kehittymistä

”Meillä on listoillamme 800 ihmistä, joiden CV:t, haastattelut ja portfoliot ovat kaikki ValueFramessa. Järjestelmä ei ole CV-pankki, vaan osaajatietokanta ja -palvelu, josta voimme kolmiulotteisesti hakea tietoa esimerkiksi maantieteellisen sijainnin, tehtävänimikkeen tai erityisosaamisen perusteella”, kuvailee Markku Kaijala, Pro-Sourcen perustaja ja toimitusjohtaja.

Pro-Source on käyttänyt ValueFramen palveluja vuodesta 2006 lähtien. Aiemmin käytössä ollut ratkaisu ei kyennyt vastaamaan riittävästi kasvavan yrityksen tarpeisiin. ValueFramen kokonaisuus on ollut helppokäyttöinen ja kehittynyt Pro-Sourcen kasvaessa ja palveluliiketoiminnan kehittyessä.

”Käyttöönotosta lähtien ValueFrame-ratkaisu on ollut toimiva ja helppokäyttöinen. Tarpeemme monimuotoisuuden vuoksi käytimme riittävästi aikaa tarvittavien palveluiden ja prosessien miettimiseen ja toiveemme onkin toteutettu valueframelaisten toimesta erittäin hyvin. Esimerkiksi käyttöönottamamme extranet on mukautettu asiantuntemuksella. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ratkaisuumme ja saamaamme asiakaspalveluun”, iloitsee Kaijala.

Askeleen edellä kilpailijoita

Pro-Source on perustettu vuodenvaihteessa 2002–2003, jolloin Yhdysvalloissa akateemisille henkilöstöpalveluille ja johtajavuokraukselle oli jo kova kysyntä. Eurooppa on tullut hieman jälkijunassa – Suomi vielä muun Euroopan perässä. Selvä muutos on kuitenkin havaittavissa.

”Tarve ammattitaitoisille työntekijöille kasvaa jatkuvasti, ei pelkästään väestön ikärakenteen ja yritysmaailman muuttuneiden tarpeiden vuoksi, vaan myös siksi, että työntekijät eivät enää sitoudu vuosikymmeniksi yhteen työpaikkaan. Meneillään oleva rakennemuutos vaatii uudenlaisia palveluita, joten ennustan Pro-Sourcelle huimia tulevaisuudennäkymiä”, hymyilee Kaijala.

”Olemme erittäin kiitollisia ValueFramelle heidän joustavasta palvelustaan ja toimivasta ratkaisustaan, jonka ansiosta osittain olemme askeleen kilpailijoidemme edellä. Uskon, että ValueFrame jakaa tulevaisuuden näkymät pitkään kanssamme”, iloitsee Kaijala.

Referenssi ValueFramen ratkaisut tuovat Pro-Sourcelle kilpailuetua
Tilaaja: Pro-Source Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Markku Kaijala
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi