ValueFrame taipuu tilitoimiston moniin vaatimuksiin

post_image

Tilipalvelu Rantalainen Oy on yksi Suomen kattavimmista taloushallinnon ammattilaisista. Vahvaa kasvua tehnyt yritys työllistää nykyisellään yli 300 taloushallinnon ammattilaista 16 toimipisteessä ja hyödyntää toiminnassaan ValueFramen PSA -tilitoimistoratkaisua koko kentän laajuudella.

Rantalainen otti käyttöönsä ValueFramen PSA-järjestelmän vuonna 2004, ja on ollut vuosien aikana tiiviisti mukana vaikuttamassa ValueFramen nykyisen, valmiin tilitoimistoratkaisun tuotekehitystyöhön.

”Aiemmin meillä oli kaikki tieto käytännössä paperilla. Yrityksen kasvun myötä toiminnanohjausjärjestelmän hankinta tuli tarkoituksenmukaiseksi, ja kaipasimme lisää tehokkuutta erityisesti laskutukseen ja työajanseurantaan”, Rantalaisen varatoimitusjohtaja Anne Rantalainen kertoo hankintaprosessin käynnistymisestä. ”Tutkimme monia vaihtoehtoja, mutta ”kellokorttimaiset” ratkaisut eivät miellyttäneet. ValueFramen jo valmiiksi olemassa oleva ymmärrys tilitoimistomaailmasta toimi meille positiivisena referenssinä”.

ValueFrame mukautuu liiketoiminnan kasvuun

Rantalaisen liiketoiminta on kasvanut yritysostojen ja tytäryhtiöiden kautta, ja samalla ValueFramen käyttäjäkunta talossa on moninkertaistunut vuoden 2004 n. 80 käyttäjästä nykyiseen, n. 210 käyttäjään.

Järjestelmän käyttäjäprofiilit vaihtelevat talon sisällä paljon, aina tuntikirjauksesta ja työajanseurannasta päällikkötason laskutukseen, raportointiin ja johtotason liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen.

Eri toimipisteiden tuntikirjaukset siirtyvät ValueFramen kautta keskitetysti ja tehokkaasti laskutukseen. ”Nykyisen toimintamallimme mukaan tehty työ laskutetaan ValueFramen avulla heti sen valmistumisen jälkeen, mikä on nopeuttanut myyntisaamisten kiertoa huomattavasti”, Rantalainen toteaa. ”Tämä toimintamalli vaatii toki yhteistä sopimusta ja työtekijöiden sitoutumista sen noudattamiseen”.

”ValueFramen hyödyt jokapäiväisessä työssä näkyvät konkreettisesti ajankäytön tehostamisessa, asiakkuuksien hallinnassa, työajanseurannassa ja laskutuksessa”, kertoo Hanna Sorvari, joka työskentelee Rantalaisella IT-päällikkönä ja toimii samalla järjestelmän pääkäyttäjänä. ”Käytämme ValueFramea myös kommunikointikanavana”.

Rantalaisella ollaan tyytyväisiä ValueFrameen

Yrityksessä on käyttövuosien myötä kehittynyt vahva osaaminen järjestelmän hallintaan, ja esimerkiksi käyttöönotto uusiin toimipisteisiin hoidetaan talon sisäisesti. Toimipisteissä nimetyt vastuuhenkilöt osallistuvat ohjaamiseen ja käyttökokemusten keräämiseen. ”Kentältä tuleva palaute on ollut pääsääntöisesti positiivista, henkilökunta pitää järjestelmää toimivana”, Sorvari kertoo.

”Kaikenkaikkiaan ValueFrame palvelee tilitoimistoalaa hyvin: saan aika ajoin järjestelmästä kyselyjä muilta toimialan yrityksiltä, ja olen voinut vilpittömästi suositella ValueFramea”, Anne Rantalainen summaa.

Referenssi ValueFrame taipuu tilitoimiston moniin vaatimuksiin
Tilaaja: Tilipalvelu Rantalainen Oy
Ajankohta:2004 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Anne Rantalainen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Projektinhallinta
Taloushallinto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi