ValueFrame ja TietoAkseli helpottamassa mainostoimiston arkea

post_image

Jyväskyläläisellä Mainostoimisto Zeniitillä on pitkä yhteinen historia sekä TietoAkselin että ValueFramen kanssa. Yritys on ollut perustamisvuodestaan 1993 asti nykyisen TietoAkselin, silloisen Tili- ja Toimistopalvelu Akselin Ky:n asiakkaana, ja tätä kautta syntyi myös linkki ValueFrameen. Kun vuonna 2001 Zeniitille tarjoutui mahdollisuus toimia juuri perustetun ValueFramen pilottiasiakkaana, ei yritys epäröinyt tarttua tilaisuuteen.

”Ennakkoluulottomuus on ollut aina yksi yrityksemme arvoista, ja olimmekin Jyväskylän seudulla ensimmäisiä toiminnanohjausratkaisua hyödyntäviä yrityksiä,” kertoo Zeniitin toimitusjohtaja Seppo Haimakainen. Zeniitti on tuonut käyttäjänäkemystä järjestelmän kehittämiseen ja ollut mukana myös ValueFramen visuaalisen ilmeen ja logon synnyttämisessä.

ValueFramella vahva rooli mainostoimiston arjen pyörittämisessä

Zeniitillä taka-ajatus toiminnanohjausjärjestelmän hankinnalle oli tarve lisääntyneiden projektimäärien järkevälle hallinnoinnille. ValueFramen tarjoamat työkalut sekä asiakkuudenhallintaan että projekti- ja työajanseurantaan ovat merkittävässä roolissa päivittäisessä työssä.

”Mainosalalla tyypillinen ajattelutapa on, että työajanseuranta tappaa luovuuden. Kaiken tekemisen pitäisi kuitenkin olla euroissa mitattavissa ollakseen kannattavaa,” Haimakainen pohtii.

”Työ mainostoimistossa on nopeatempoista, ja pitää sisällään paljon pieniä, lyhytkestoisia projekteja. Me esimerkiksi työstämme yli 900 projektia vuodessa. ValueFrame on työkalu, joka todella helpottaa jokapäiväistä tekemistä, ja kaikki tieto sekä asiakkaista että projekteista on keskitetty ja helposti löydettävissä. Elämme käytännössä ValueFramen kalenteriominaisuuden kautta”, Haimakainen naurahtaa.

TietoAkseli mahdollistaa keskittymisen oikeisiin asioihin


Zeniitin taloushallinto on ulkoistettu kokonaan TietoAkselille. Ero entiseen toimintamalliin, mm. laskutukseen Excelin avulla, on merkittävä. ”Ulkoistus muutti tilannetta oleellisesti, ja kassavirta on ollut ihan erilaisessa kunnossa tämän jälkeen. TietoAkselin ryhdikkäästi hoitama maksuliikenne takaa sen, että oma aikamme menee oikeaan työhön ja tekemiseen. Ulkoistamisen kustannuksetkin suhteessa sen tarjoamaan helpotukseen ovat kohdillaan,” Haimakainen toteaa.

Zeniitissä ollaan tyytyväisiä TietoAkselin ja tytäryhtiö ValueFramen yhteistyön toimivuuteen. ”Toiminnanohjausjärjestelmän integroituminen kirjanpitoon helpottaa asioita entisestään. Lisäksi meillä on ollut koko ajan vahva tunne siitä, että käyttäjän kokemusta ja kentän ääntä kuunnellaan”.

Referenssi ValueFrame ja TietoAkseli helpottamassa mainostoimiston arkea
Tilaaja: Mainostoimisto Zeniitti Oy
Ajankohta:2001 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Seppo Haimakainen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
 
Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi