VALOR Partners visuaalinen uudistus ja verkkosivut

post_image

Liikkeenjohdon konsulttiyrityksiä on monenlaisia. On pirun isoja korporaatioita, yhden miehen pikkutakkikonsultteja ja sitten on sellaisia näppärän kokoisia, tehokkaita ja dynaamisia firmoja. Valor Partners on tätä viimeistä kastia. He käyttävät itse nimitystä ”management consulting boutique”. Meidän mielestämme se oli ihan timanttinen kuvaus.

Toteutimme Valorille visuaalisen ilmeen täysremontin, jonka yhteydessä uusimme Valorin verkkosivut. Projektin edetessä nälkäkin hieman kasvoi ja alkuperäisen visuaalinen ilme ja nettisivut -prokkiksen kylkeen liitettiin vielä henkilökuvaus, kuvituskuvaus ja videokuvauskeissit. Yleensä ollaan menty ihan perinteisellä menolla videotuotannossa, mutta ei viitsitty laittaa kuvaajaamme hyppimään Svenska Teaternin katolta alas, joten hoidettiin se sitten quadrokopterilla.

Ilmeen pääpaino oli arvokkuus – Valorin liiketoiminnan ydintä on kasvattaa asiakkaan liiketoiminnan arvoa, siis tehdä kokemuksen ja analyysin pohjalta sellaisia tietoja, jotka auttavat sitten isokenkäisiä herras- ja rouvasihmisiä tekemään parempia päätöksiä. Näin luodaan lisäarvoa. Meidän mielestämme sen piti näkyä myös Valorin ilmeessä.

Visuaalisen ilmeen sovelluksia toteutettiin perinteisesti käyntikorttien ja verkkosivujen muodossa. Lisäksi erityistä painoa laitettiin PowerPoint-pohjaan, joka sattui tässä tapauksessa olemaan keskeisin työväline. Jopa värimaailmaa optimoitiin sen perusteella, että saadaan tulostusjälki ja ruudulla näkyvä tuote natsaamaan. Käyttökokemuksella on suuren suuri merkitys.

Otettiin kanssa kuvia noista painosta tulleista tuotteista, koska niistä tuli aika siistejä. Kato lisää kuvia tosta alta. Verkkosivujen päätavoitteena oli toimia toisaalta Valorin kasvoina ulos, mutta myös kehittää työnantajamielikuvaa arvokkaasta, mutta (yllättävän!) rennosta ilmapiiristä.

Kovat otteet, rento meno.

Referenssi VALOR Partners visuaalinen uudistus ja verkkosivut
Tilaaja: VALOR Partners
Ajankohta:2015 - 2016
Toimittajan yhteyshenkilö:
miikka@g.works
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Viestintä
Graafinen suunnittelu
Webkehitys
Wordpress
Asiantuntijapalvelut
Valmisohjelmisto
 
Pinterest

Muita julkaisuja G-Works:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi