Valmet seuraa must-win hankkeitaan LATO Strategy Toolissa

Tilaaja: Valmet Oyj

Ajankohta: 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Onni Matti Manninen, toimitusjohtaja

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Big Data, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Oracle, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Strategian toteutus

post_image

Sellu-, paperi- ja energiateollisuuden huipputeknologiaa ja palveluita toimittava pörssiyhtiö Valmet on ottanut käyttöönsä LATO Strategy Toolin. Yritys seuraa työkalun avulla kriittisiksi määrittelmiään hankkeita ja niiden alatavoitteiden toteutumista.

Must-wins alueet on määritelty ensin yhdessä johtoryhmän tasolla, jonka jälkeen niiden vaatimat toimenpiteet vyörytetään liiketoiminnan linjaorganisaatioon ja eri alueille. LATO Strategy Toolilla on merkittävä rooli raportoinissa ja työn edistymisen seurannassa, sekä suunnan korjaamisessa tarvittaessa.

Valmet yhdistää LATO Strategy Toolin antamiin, reaaliaikaisiin statusraportteihin ja tilannetietoihin automattisesti raportointikoneistosta syntyvää talousdataa.

Valmetissa työskentelee kaiken kaikkiaan 11 000 ammattilaista ympäri maailman. LATO Strategy Toolin piirissä heitä on nyt noin 300.

Pinterest

Muita julkaisuja LATO Leadership Automation Tools Oy:lta