Uutiskirjeet 2.0

post_image

Email Factory on sähköisten uutiskirjeiden luomiseen kehitetty työkalu, jonka helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Hinnoittelultaan palvelu myös selkeästi Suomen edullisin.

Iwa Labs on paitsi vastannut Email Factory -palvelun teknisestä kehityksestä, myös osallistunut aktiivisesti palvelukonseptin hiomiseen ja start-up -yrityksen käynnistämiseen.

Teknisesti Email Factory on totetettu alusta alkaen helposti laajennettavana ja nopeasti skaalautuvana palveluna. Koska palvelun taustalla olevien yrittäjien tavoitteena on ollut alusta alkaen suunnata kansainvälisille markkinoille, on tuki monikielisyydelle ollut itsestään selvyys Email Factoryn ensimmäisestä versiosta asti. Palvelu onkin jo nyt käytettävissä suomen lisäksi myös englanniksi, ranskaksi ja ruotsiksi.

Kuten niin usein start-up -vaiheessa, myös Email Factoryä kehitettäessä suunta ja prioriteetit ovat välillä vaihtuneet vauhdilla. Iwa Labs:n Scrum-pohjainen iteraativinen ja joustava projektityömalli on osaltaan mahdollistanut tämän.

Palvelun nopean kehitystahdin ansiosta Email Factoryn asiakkaat ovat saaneet tottua aivan uuden tasoiseen asiakaspalveluun: Monesti asiakkaan kohtaama ongelma on saatu ratkaistua tunneissa ja välillä jopa niin, että asiakas ei ole edes itse ongelmaa ehtinyt huomata. Korkean palvelutason ylläpitoa edesauttaa osaltaa kattava automatisoitu valvontajärjestelmä.

Email Factoryyn voi tutustua ja sen voi ottaa käyttöön osoitteessa:

www.emailfactory.fi

Teknologiat: Ruby on Rails -sovelluskehys, PostgreSQL-tietokanta, HTML, CSS, JavaScript, sähköposti- ja maksujärjestelmäintegraatiot

Suosittelija:

Email Factoryä perustettaessa meillä oli vahva näkemys siitä, että millainen uuden ajan sähköpostimarkkinointityökalun tulee olla ja millaista palvelua haluamme asiakkaillemme tarjota. Iwa Labs on ollut meille oivallinen yhteistyökumppani, joka on huolehtinut paitsi palvelumme laadukkaasta teknisestä toteutuksesta, niin pystynyt tukemaan meitä myös palvelumuotoilusta yrityksemme rahoituksen järjestämiseen.

Sakari Kyrö

Referenssi Uutiskirjeet 2.0
Tilaaja: Email Factory Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Kare Souru
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Open source
Ketterät menetelmät
Webkehitys
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Asiantuntijapalvelut
Media
 
Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi