Uusia asiakkaita Lemonsoftin kautta

Tilaaja: Vaasa VIICON OY

Ajankohta: 2010 -

Toimittajan yhteyshenkilö: myyntipäällikkö Riku Väisänen

Tagit: Microsoft, Windows, Toiminnanohjaus ERP, HR, Taloushallinto, Pilvipalvelut / SaaS, Ohjelmistokehitys, Käyttäjähallinta, Valmisohjelmisto, Asiantuntijapalvelut, Pankki ja vakuutus

Vaasa VIICON on Lemonsoftin tilitoimistokumppani, jolle asiakkaat voivat ulkoistaa taloushallintonsa kokonaisvaltaisesti. Lemonsoft on ollut osa Vaasa VIICONin menstystä vuodesta 2010. Lemonsoftin kautta hoituvat kaikki Vaasa VIICONin monipuoliset asiakaspalvelut: osto- ja myyntireskontra, tilinpoäätölkset, johdon raportointi ja palkkahallinto. Vaasa VIICONilta on myös osallistuttu innokkaasti Lemonsoftin järjestämiin koulutuksiin, jotka ovat Asujamaan mukaan olleet erittäin onnistuneita. Asujamaa kuuluu myös Lemonsoftin tilitoimistofoorumiin, jossa taloushallinnon asiantuntijat auttavat kehittämään ohjelmistoa käyttäjän näkökulmasta.

Suosittelija:

”Teemme työtä usean toiminnanohjausjärjestelmän parissa sen mukaan, mikä järjestelmä kullakin asiakkaalla on käytössä. Meille itselle on kuitenkin hankittu vain yksi ainoa toiminnanohjausjärjestelmä, Lemonsoft. Sitä suosittelemme myös muille pk-yrityksille”, Asujamaa toteaa. Usean asiakkaan ja yrityksen kanssa yhteistyötä tekevän yrityksen toimitusjohtajana Asunmaalla on selkeä kuva siitä, millaista asiakaspalvelun ja yhteistyön tulee olla. ”Yhteistyö oman myyjämme kanssa toimii erittäin hyvin. Häneltä uskaltaa kysyä myös niin sanottuja tyhmiä kysymyksiä, saamme vastauksia ja tukea. Mietimme muun muassa yhdessä, millaisia tarjouksia meidän kannattaa tehdä asiakkaillemme.”

Toimitusjohtaja Niina Asujamaa

Pinterest

Muita julkaisuja Lemonsoft Oy:lta