Uusi, selkeämpi Plussa.com palvelee asiakkaita paremmin

Keskon edellinen verkkopalvelu oli vanhentunut ja tullut tiensä päähän. Uuden Plussa.com -sivuston haluttiin olevan nykyaikainen, asiakaslähtöinen verkkosivusto, jota on helppo käyttää, ylläpitää ja jatkokehittää. Lisäksi tavoiteltiin uutta, näyttävämpää ilmettä ja tärkeimpien asiakaskohderyhmien parempaa palvelua.


“Aikaisemmin kaikki muutokset verkkosivuille oli tilattava toimittajalta, mutta Tiedon ratkaisun myötä pystymme nyt tekemään sisältöjä helpommin ja nopeammin itse. Tämä on tuonut meille varmasti kustannussäästöjä”, kertoo järjestelmäasiantuntija Marianne Kärpinlehto Keskolta.

Uudistus oli noin puolen vuoden projekti, joka valmistui aikataulussa. Kesko teki Plussa.comia varten konseptin ja visuaalisen ilmeen, jonka jälkeen Tieto toteutti projektin eli teki toiminnallisen määrittelyn, teknisen toteutuksen sekä järjestelmä- ja suorituskykytestauksen. Lisäksi Tieto teki tarvittavat integraatiot Keskon järjestelmiin.

EPiServer tekee sisällöntuotannosta helppoa

“Sivuston taustalla on nykyaikainen EPiServer, joka tekee sisällön hallinnasta ja syötöstä helppoa ja soveltuu nimenomaan integraatioihin, joissa tietoa haetaan taustajärjestelmistä. Täydellisten ja toimivien integraatioiden rakentaminen on juuri sitä ydinosaamistamme, joka tuo lisäarvoa asiakkaalle ”, sanoo projektipäällikkö Henna Leinonen Tiedolta.

Uudistuneessa Plussa.comissa on kaksi osaa: julkinen sivusto, jossa käyttäjät voivat tilata esimerkiksi Plussa-kortin ja kirjautuneen käyttäjän sivusto, jossa kirjautuneille suunnataan integraatioiden avulla muun muassa kohdennettuja tarjouksia. Plussa.comin responsiivinen suunnittelu ja HTML5-toteutus mahdollistavat palvelun käytön myös älypuhelimilla ja tableteilla.

“Sivuston uusi ulkoasu on selkeä asiakkaillemme ja mahdollistaa toimintoja, jotka aikaisemmin jäivät asiakkailta piiloon. Esimerkiksi tarjousten ja etujen esittämistapa on erilainen, joten asiakkaat huomaavat ne nykyään paremmin”, Kärpinlehto kuvailee.

Jatkuva kehitys tuo joustavuutta 

Tiedon Keskolle omistettu tiimi tekee Keskolle jatkuvaa kehitystä, joka antaa heille joustavuutta kamppailla muuttuvassa maailmassa, jossa verkkopalvelut kehittyvät koko ajan. Verrattuna jäykkään tarjouskilpailuun, Tieto pystyy nopeastikin kehittämään Keskon verkkopalvelua ja näin myös Keskon asiakkaat saavat nopeammin palveluita.

“Projektit menevät aina hienosti läpi ja olen ollut Tiedon tiimin todella tyytyväinen”, Kärpinlehto kiittelee. Plussa.com-sivuston julkaisun jälkeen jatkokehitystä on tehty pienemmissä projekteissa iteratiivisesti siten, että Plussa.comiin tuodaan uusia ominaisuuksia säännöllisesti, ei vain kerran vuodessa. 

Keskitetty tarjoustensyöttö tehostaa Keskon markkinointia

“Isoin ja tärkein kehitys asiointipalvelun eli korttihakemusten lisäksi on kohdennetut tarjoukset, joka palvelee Keskon kokonaismarkkinointia tarjoamalla heille mahdollisuuden markkinoinnin tarkempaan kohdennukseen. Tämän lisäksi Plussa.comiin on tehty helpoksi luoda tarjouskampanjoita”, Leinonen kertoo.

Tarjousten keskitetty syöttöpalvelu on helpottanut Keskon toimintaa ja vaikuttanut sivuston käytettävyyteen myös Kärpinlehdon mielestä. “Aikaisemmin syötimme tarjouksia vähän sinne tänne. Nyt voimme tehdä sen keskitetysti samasta paikasta, jolloin samoja tarjouksia voidaan käyttää Plussa.comin lisäksi myös muissa verkkopalveluissamme.”

Tuloksena Keskolla on uusi näyttävämpi sivusto, joka palvelee Keskon asiakkaita paremmin. He voivat hakea Plussa-korttia ja heille voi suunnata kohdennettua markkinointia ja kampanjoita, jolloin he saavat tietoa juuri heitä kiinnostavista tuotteista ja palveluista. 

Suosittelija:

“Projektit menevät aina hienosti läpi ja olen ollut Tiedon tiimin todella tyytyväinen"

Marianne Kärpinlehto, järjestelmäasiantuntija

Referenssi Uusi, selkeämpi Plussa.com palvelee asiakkaita paremmin
Tilaaja: Kesko
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Viestintä
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys
Kauppa
Toteutustyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Tieto Oyj:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana