Uusi innovatiivinen varaston keräys, inventointi ja hyllytys ratkaisu!

Tagit: Logistiikka, Tuotanto, IoT, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Android, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Puhekeräys, Puheohjaus, varaston ohjaus, varaston hallinta

post_image

ÄLYPUHELIMESTA UUSI RATKAISU SISÄLOGISTIIKAN HALLINTAAN

Suomalainen Devoca Oy on kehittänyt innovatiivisen Talk’nPick ratkaisun varastojen keräilyn, hyllytyksen ja inventoinnin tarpeisiin. Uudella multimodaalisella ratkaisulla voidaan tehostaa sisälogistiikan työvaiheita, säästää jopa 20 % työajasta sekä vähentää samalla virheiden määrää puoleen. Markkinoiden monipuolisin ratkaisu joustaa varaston tarpeiden sekä kokoluokan mukaan ja tuo täysin uuden käytettävyyden sekä kustannustason kehitysinvestointeihin.

Ratkaisu rakentuu Android älypuhelimeen ladattavasta puheohjattavasta ohjelmistosta, sormiskannerista, kuulokemikrofonista sekä muista tarvittavista lisävarusteista, kuten kannettavasta tulostimesta. Ohjelmiston keskeinen osa on Devocan oma puheentunnistus, joka mahdollistaa puheohjauksen käytön myös meluisissa olosuhteissa. Puettavaa ja helposti mukana kulkevaa kokonaisuutta on pilotoitu asiakkaiden toimesta kesän aikana ja sen varsinainen myynti aloitetaan nyt syksyllä 2016.

”Ratkaisu on syntynyt tarpeista parantaa sisälogistiikan tehokkuutta ja tuoda uusin teknologia samalla kaikkien ulottuville. Monipuoliset käyttötavat puheohjauksen, älypuhelimen kosketusnäytön ja skannerin avulla ovat lyömätön kokonaisuus. Talk’nPick on helppokäyttöisyydeltään ja kustannustehokkuudeltaan aivan omaa luokkaansa. Käyttäjät ovat erityisesti pitäneet käytön helppoudesta ja ergonomisuudesta ”, kertoo Devoca Oy:n toimitusjohtaja Leo Hämäläinen.

Pinterest

Muita julkaisuja Devoca Oy:lta