Uusi asiakkuus: Tervehdys Kemistä!

Kemin kaupunki kilpailutti varhaiskasvatuksen tietojärjestelmän kesällä 2014. Tietojärjestelmän toimittajaksi valikoitui Tieto Healthcare & Welfare. Tarkoituksenamme on kehittää varhaiskasvatuksen asiointia yhä enemmän sähköisten kanavien kautta.


Päivähoitopaikan hakeminen ja esiopetukseen ilmoittautuminen tapahtuvat järjestelmän käyttöönoton jälkeen sähköisesti. Tähän saakka tiedot on siirretty paperisista hakemuksista tietokantaan päivähoitotoimistolla. Yhtälailla lapsen sijoituspäätös kuin maksupäätöskin lähtevät päivähoidosta asiakkaille nyt sähköisesti.

Pidämme myös merkittävänä perhepäivähoidon mobiilikirjausjärjestelmää, jonka avulla pääsemme ”paperisista kynällä kirjoitetuista lakanoista” eroon. Oletamme tämän teknisen ratkaisun tuovan lisäaikaa päivähoitotoimistolla viikon verran johonkin muuhun työtehtävään.

Tuntiperusteinen (hoitoaikaperusteinen) päivähoitolaskutus vaatii toimiakseen mobiilikirjausta koko päivähoitosektorilla. Valmistaudumme tähän hankkimalla mobiilit ja tabletit jo hyvissä ajoin, jotta työntekijät voivat harjoitella välineiden käyttöä. Myös perhepäivähoitajat saavat käyttöönsä työpuhelimet.

Lasten reaaliaikainen sisään/uloskirjautuminen antaa myös esimiehille työvälineen tarkastella lasten läsnäoloja ja ryhmän täyttöastetta. Kaikki tämä tapahtuu työkoneen ääreltä.

Tämän päivän varhaiskasvatuksen asiakasperheet ovat tottuneet käyttämään sähköisiä ratkaisuja ajasta ja paikasta riippumatta. Perheet pystyvät varaamaan lapsensa hoitotunnit sähköisesti etukäteen, jolloin myös päivähoitopaikassa on samalla hetkellä tieto lapsen käyttämästä hoitoajasta. Ennakkoon varattujen tuntien perusteella päivähoidossa pystytään tarkemmin suunnittelemaan lasten ja henkilöstön samanaikainen läsnäolo.

Päivähoidossa kohdataan vanhempia päivittäin, mutta sen rinnalla Muksunetin käyttöönotto avaa sekä työntekijöille että vanhemmille aivan uudenlaisen kumppanuusmaailman sähköisessä ympäristössä.

Sähköisten asiointikanavien käyttö edellyttää myös oppimista pois vanhasta. Uskon kuitenkin siihen, että periksiantamattomuudella ja sinnikkäällä työllä saavutamme ne tavoitteet, joita olemme lähteneet hakemaan Tiedon järjestelmällä.

Suosittelija:

"Pidämme myös merkittävänä perhepäivähoidon mobiilikirjausjärjestelmää, jonka avulla pääsemme ”paperisista kynällä kirjoitetuista lakanoista” eroon. Oletamme tämän teknisen ratkaisun tuovan lisäaikaa päivähoitotoimistolla viikon verran johonkin muuhun työtehtävään."

Kaisa Rauvala, päivähoidon johtaja, Kemin kaupunki

Referenssi Uusi asiakkuus: Tervehdys Kemistä!
Tilaaja: Kemin kaupunki
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Tietohallinto
Viestintä
Mobiilikehitys
Webkehitys
Julkishallinto
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Tieto Oyj:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio
Lappeenrannassa testataan pelillistä kuntoutusta - Physilect tukee fysioterapiaharjoittelua visuaalisen palautteen avulla