Universe: uuden ajan intranet

Tilaaja: Gapps

Ajankohta: 2015 - 2016

Tagit: Viestintä, Projektinhallinta, HR, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Graafinen suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Google, Media, Asiantuntijapalvelut, IT, Valmisohjelmisto

post_image

"Gapps on julkistanut uuden Google Appseihin täydellisesti integroituvan intranet-sovelluksen. Sovellus kantaa nimeä Universe ja se tarjoaa nimensä mukaisesti universaalin alustan yrityksen kaikelle viestinnälle ja yhteistyölle. Vastaavanlaista sosiaalisilla ominaisuuksilla varustettua intranetia ei Google-ympäristössä ole aiemmin ollut tarjolla."

Gapps on Kisko Labsin pitkäaikainen asiakas ja yhteistyökumppani. Universen kehitysprosessissa me olimme vastuussa tuotteen visuaalisesta ilmeestä.

"Vaikka Universe on vasta julkistettu, on sovelluksella jo vakuuttava käyttäjäkunta. YLE:n 3 500 työntekijää ovat käyttäneet Universea menestyksekkäästi jo usean kuukauden ajan ja Rovio on käyttöönottovaiheessa. Lisäksi sovellus on käyttöönotto- tai testivaiheessa muissakin Pohjoismaisissa yrityksissä, joissa on Google Appsit käytössä."

Lue lisää projektista (englanniksi)

In English

Case Universe: designing the new era of intranets

After building several internal tools for different clients, from project management to ERP to group communication tools, the Universe project has been an intriguing and challenging dive into the new era of intranets. After a year of close work with Gapps, we have an alternative for boring intranets, those endless dumping grounds of all the useless or uninteresting corporate information. Universe shows that today’s intranets can be much, much more.

Read the whole story: https://www.kiskolabs.com/work/designing-the-new-era-of-intranets/

Pinterest

Muita julkaisuja Kisko Labs Oy:lta