Ullanunelma -verkkokauppa

Tilaaja: Ullanunelma verkkokauppa

Ajankohta: 2013

Toimittajan yhteyshenkilö: Ville Turkkinen

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Projektinhallinta, Ohjelmistokehitys, Graafinen suunnittelu, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Kauppa, Verkkokaupparatkaisut, Sisällönhallinta, verkkokauppa

post_image

Ullanunelma.fi on leivonnan erikoiskauppa, jonka runsaassa valikoimassa on leivontavälineitä muoteista pienkoneisiin. Sivustolla on myös kattava reseptivalikoima erilaisia leivoksia ja ruokia. Ullalla on myös oma TV-sarja LIV TV:llä.

Suosittelija:

Perustin verkkokauppani vuonna 2007 ja yrityksen kasvun myötä entinen verkkokauppaohjelmisto ei enää riittänyt meille. Prospercart osoittautui ylivoimaiseksi muihin verkkokauppaohjelmiin verrattuna ja olemme olleet oikein tyytyväisiä Prospercartin monipuoliseen ohjelmaan. Työmme on helpottunut ja nopeutunut hallinnan puolella, ohjelmisto on myös hyvin asiakasystävällinen. Prospercartin ohjelmisto on nykyaikainen, johon olemme saaneet räätälöityä monia toimintoja, mm. reseptisivuston ja siihen liittyvät tuotteet jotka helpottavat asiakkaan ostopäätöstä.

Ulla Svensk

Pinterest

Muita julkaisuja ProsperCart Oy:lta