Työtä kaikille -rekrytointiportaali

Tilaaja: Teme

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Rami Korhonen

Tagit: Asiakaspalvelu, HR, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Ruby on Rails, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Media, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, rekrytointi, rekrytointijärjestelmä, rekrytointisovellus, teatteri, teme

post_image

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Temen uusi Työtä kaikille -palvelu tekee luovien alojen työpaikkojen- ja ammattilaisten löytämisestä entistä helpompaa ja nopeampaa. Palvelu kytkeytyy vahvasti laajempaan meneillään olevaan digitalisaation aaltoon, jossa internet-palveluilla tehostetaan ihmisten ja instituutioiden välistä vuorovaikutusta.

Työtä kaikille -palvelu on esittävien taiteiden työtori ja rekrytointisivusto. Palvelu on avoin ja maksuton kaikille luovien alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja työnantajille Suomessa ja jatkossa myös ulkomailla.

Ammattilaiset voivat käyttää Työtä kaikille -palvelua esitelläkseen osaamistaan ja työkokemustaan sekä etsiäkseen uusia kiinnostavia työmahdollisuuksia monipuolisin hakuominaisuuksin. Työnantajat voivat julkaista palvelussa ilmoituksia avoimista työpaikoista ja kontaktoida suoraan soveltuvia ammattilaisia.

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme valitsi Iwa Labsin Työtä kaikille -palvelun tekniseksi toimittajaksi loppukeväästä 2015. Suunnittelu- ja toteutustyö aloitettiin kesällä ja palvelu julkaistiin tammikuussa 2016. Kehitystyötä tehtiin ketterin menetelmin iteratiivisesti pala kerrallaan.

“Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti Iwa Labsin ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja Iwa Labsin meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa tässä tehtävässä merkittävästi”, kuvailee Anne Saveljeff, Temen tiedottaja.

“On ollut hienoa voida hyödyntää Iwa Labsin teknistä osaamista ja kokemusta rekrytointiportaalien toteuttamisesta projektissa, jonka tavoitteena on luovien alojen ammattilaisten työllisyyden parantaminen. Työtä kaikille -palvelun toteuttaminen on erinomainen esimerkki kokonaisvaltaisista verkkopalveluiden kehitysprojekteista, joita teemme Iwa Labsilla”, kommentoi Rami Korhonen, Iwa Labsin Managing Partner.

Työtä kaikille -palvelun kehitystä jatketaan vuoden 2016 aikana käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

Suosittelija:

Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti Iwa Labsin ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja Iwa Labsin meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa tässä tehtävässä merkittävästi.

Anne Saveljeff

Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta