Työtä kaikille -rekrytointiportaali

post_image

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Temen uusi Työtä kaikille -palvelu tekee luovien alojen työpaikkojen- ja ammattilaisten löytämisestä entistä helpompaa ja nopeampaa. Palvelu kytkeytyy vahvasti laajempaan meneillään olevaan digitalisaation aaltoon, jossa internet-palveluilla tehostetaan ihmisten ja instituutioiden välistä vuorovaikutusta.

Työtä kaikille -palvelu on esittävien taiteiden työtori ja rekrytointisivusto. Palvelu on avoin ja maksuton kaikille luovien alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja työnantajille Suomessa ja jatkossa myös ulkomailla.

Ammattilaiset voivat käyttää Työtä kaikille -palvelua esitelläkseen osaamistaan ja työkokemustaan sekä etsiäkseen uusia kiinnostavia työmahdollisuuksia monipuolisin hakuominaisuuksin. Työnantajat voivat julkaista palvelussa ilmoituksia avoimista työpaikoista ja kontaktoida suoraan soveltuvia ammattilaisia.

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme valitsi Iwa Labsin Työtä kaikille -palvelun tekniseksi toimittajaksi loppukeväästä 2015. Suunnittelu- ja toteutustyö aloitettiin kesällä ja palvelu julkaistiin tammikuussa 2016. Kehitystyötä tehtiin ketterin menetelmin iteratiivisesti pala kerrallaan.

“Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti Iwa Labsin ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja Iwa Labsin meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa tässä tehtävässä merkittävästi”, kuvailee Anne Saveljeff, Temen tiedottaja.

“On ollut hienoa voida hyödyntää Iwa Labsin teknistä osaamista ja kokemusta rekrytointiportaalien toteuttamisesta projektissa, jonka tavoitteena on luovien alojen ammattilaisten työllisyyden parantaminen. Työtä kaikille -palvelun toteuttaminen on erinomainen esimerkki kokonaisvaltaisista verkkopalveluiden kehitysprojekteista, joita teemme Iwa Labsilla”, kommentoi Rami Korhonen, Iwa Labsin Managing Partner.

Työtä kaikille -palvelun kehitystä jatketaan vuoden 2016 aikana käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

Suosittelija:

Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti Iwa Labsin ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja Iwa Labsin meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa tässä tehtävässä merkittävästi.

Anne Saveljeff

Referenssi Työtä kaikille -rekrytointiportaali
Tilaaja: Teme
Ajankohta:2015 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Rami Korhonen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
HR
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Media
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source
Ruby on Rails
rekrytointi rekrytointijärjestelmä rekrytointisovellus teatteri teme
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja IWA:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa