TW LogStacker Remote -etähallinta

TW LogStacker -puukurottajia käytetään metsäteollisuudessa pyöreän, määrämittaisen puun käsittelyyn sellu- ja paperitehtailla, lastulevytehtailla, sahoilla sekä puuterminaaleissa. Puukurottajat ovat suuria työkoneita, joiden avulla rekkojen ja junanvaunujen puukuormien purku sekä puunannostelu tehtaiden valmistusprosessiin on erittäin tehokasta.

TW LogStacker -työkoneperheen uusimmassa mallissa hyödynnetään huippumodernia tietokoneohjausta koneen eri toiminnoissa ja diagnostiikassa. Innovaatioiden ansiosta uuden koneen huolto on helpompaa ja sillä saavutetaan merkittävät säästöt polttoainekustannuksissa aiemman sukupolven koneisiin verrattuna.

Kilosoft toteutti tiiviissä yhteistyössä SKS Toijala Works Oy:n kanssa web-pohjaisen järjestelmän koneen ohjausjärjestelmästä saadun ja muiden sensorien tuottaman datan tallentamiseen ja analysointiin. Järjestelmä palvelee sekä koneen omistajia, huoltohenkilöstöä että valmistajaa tarjoten kullekin käyttäjäryhmälle relevanttia ja havainnollista tietoa koneiden tilasta ja käytöstä.

Ratkaisun tarkoituksena on maksimoida koneiden tuottavuus ennakoimalla huoltotarpeet etädiagnostiikan ja ohjausparametrien etähallinnan avulla. Järjestelmässä on myös ominaisuuksia käytön optimointiin esimerkiksi seuraamalla työkiertojen muutosten vaikutuksia polttoaineen kulutukseen ja siirrettyihin tonneihin.

Järjestelmä toteutettiin ketteränä tuotekehitysprojektina kevään 2015 aikana. Ratkaisu pohjautuu avoimeen lähdekoodiin sekä Kilosoftin toimialariippumattomaan IoT-palvelukonseptiin.

Suosittelija:

Kilosoft vakuutti meidät työkoneisiin liittyvällä toimialaosaamisella sekä ratkaisulla, jonka jatkokehitys on omissa käsissämme. Nopeus, jolla kehitystiimi tuotti konkreettisia tuloksia yllätti meidät positiivisesti.

Heikki Korpimaa, liiketoimintajohtaja

Referenssi TW LogStacker Remote -etähallinta
Tilaaja: SKS Toijala Works Oy
Ajankohta:2015
Toimittajan yhteyshenkilö:
Kimmo Alamartimo
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Logistiikka
Tuotekehitys ja suunnittelu
IoT
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Open source
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
asiakascaset Asioden Internet ennakoiva huolto etävalvonta Hallintajärjestelmät industrial IoT Industrial Internet intelligent machines Internet of Things liiketoiminnan digitalisointi Minimum Viable Product MVP Ohjelmistopalvelut puunkuljetus puunjalostus Räätälöidyt ohjelmistot Teollinen internet Teollisuus Tilannekuva web-sovellus
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Cinia Solutions Oy:lta

Referenssi Yhteinen tavoite Säteilyturvakeskuksen toiminnan kehittämisessä

Säteilyturvakeskuksen toiminnassa tietotekniikka on kriittisessä asemassa. Cinian avulla ICT:n toiminta ja laatu ovat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, +34 muutaIt-omaisuuden hallinta, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Webkehitys, Open source, Angular, Node.js, React, Javascript, Python, Linux, IT, Julkishallinto, Konsultointi, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, datakeskuksen ympäristöolosuhteiden valvonta, etävalvonta, mittaus ja valvonta, omavalvonta, Palvelimien valvonta, Valvonta, automatic monitoring, etämonitorointi, monitoring, monitorointi, Performance Monitor, hälytykset, valvontapalvelu, verkkolaitevalvonta, sovellusvalvonta

Referenssi Moderni taloautomaatiojärjestelmä

Control Intelligence Oy on kehittänyt kattavan ja monipuolisen Talomat-taloautomaatiojärjestelmän niin pienten kuin suurtenkin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Integraatiot, IoT, +20 muutaKetterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Open source, Angular, Java, Javascript, Linux, Kiinteistöala, Toteutustyö, kiinteistöautomaatio, Kiinteistöhallinta, kiinteistöalan ohjelmistotalo, kiinteistötekniikka, kiinteistötietojärjestelmä, kiinteistöturvallisuus, taloautomaatio, taloautomaatiojärjestelmä

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana