TUTO Hockey - Verkkosivut

post_image

Lähtökohdat ja tarpeet
Yhtenä uudistumiseen liittyvistä asioista olivat täysin uudet verkkosivut, jotka sisältävät myös fanituotteille ja kausikorteille suunnatun verkkokaupan. Taas kerran Whitestone pääsi mukaan periaatteessa uudenlaiseen projektiin. TUTO Hockey oli Whitestonen ensimmäinen urheiluseura-asiakas.

Projekti tuli Turun toimistolle toteutettavaksi intressien ja sijainnin perusteella. Seura haluaa olla vahvasti turkulainen, joten ratkaisu oli erittäin luonteva.

Lyhyesti mitä tehtiin
Periaatteessa kyseessä olivat perinteiset verkkosivut. Verrattuna muihin verkkosivuprojekteihin, oli erilaista kuitenkin useasti päivässä tehtävät päivitykset liittyen kuva-, video- ja uutismateriaaliin. TUTO Hockey tarvitsi helposti päivitettävän ja joustavan taustajärjestelmän ja lisämausteen projektiin toi sivuston sisällä toimiva verkkokauppa.

Verkkopalvelukokonaisuus suunniteltiin palvelemaan tuhansia sivuilla päivittäin käyviä kävijöitä. Helppolukuinen uutisvirta, runsas kuvitus, galleriat sekä videosisältö ovat palvelussa suuressa roolissa.

Tarkemmin toteutuksesta
Kuten lähes kaikissa Whitestonen projekteissa, käytettiin alustana wManage-sovellusalustaa. Ohjelmisto vastasi TUTO Hockeyn tarpeita, sillä helppokäyttöisyys, päivitettävyys ja projektikohtaiset räätälöintiominaisuudet ovat wManage-alustassa huippuluokkaa.

Tässä projektissa verkkokauppa tuli ikään kuin sivutuotteena. Tarkoituksena oli mahdollistaa tulevaisuutta varten kanava, josta voi myöhemmin tehdä laajamittaisempaakin kauppaa.

Whitestone vastasi myös sivuston ulkoasun suunnittelusta. Tässä projektissa saimme melko vapaat kädet, joka luonnollisesti palkitsee luovia graafikoita. Teemana oli selkeästi TUTO Hockeyn brändi ja turkulaisuus, joka korostuu sivustolla selvästi.

Mitä ekstraa tai erityistä tehtiin
Aivan kuten kaikissa projekteissa, pyrki Whitestone vastaamaan asiakkaan kaikkiin verkkoalaan liittyviin tarpeisiin. TUTO Hockeylle tehtiin mm. verkkoviestintäsuunnitelma ja sen toteuttamiseen tarvittavat välineet.

Suosittelija:

Dani Aavinen

Referenssi TUTO Hockey - Verkkosivut
Tilaaja: TUTO Hockey Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Aleksi Kanerva
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Graafinen suunnittelu
Urheilu, viihde ja virkistys
Toteutustyö
Julkaisujärjestelmä CMS
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Whitestone:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa