Tuto Hockey keskitti taloushallinnon palvelut

post_image

TUTO Hockey on turkulainen Mestiksessä pelaava jääkiekkojoukkue, joka on perustettu 1929. Ennen Turun Tovereinakin tunnetun joukkueen nimi vaihtui TuTo Hockeyksi vuonna 1988, kun jääkiekkojaosto erkani emoseurasta ja edelleen TUTO Hockeyksi vuonna 2011. Kaudella 2014 - 2015 TuTo sijoittui Mestiksessä neljänneksi.

Ongelma
TUTOn kiekko kulki, mutta taloushallinnon ratkaisut oli eri toimijoiden hoidossa. Laskut luotiin erillisellä laskutusohjelmalla ja lähetettiin itse, myös maksuvalvonta hoidettiin itse. Myöhästyneista laskuista muistutettiin, kun ehdittiin ja laskut siirrettiin tarvittaessa perintään ulkoiselle toimijalle. Myyntiä seurattiin erillään olevalla ohjelmistolla ja kirjanpitoaineistot lähetettiin tilitoimistolle.

Taloushallinnon ratkaisuissa oli siis mukana omien työntekijöiden lisäksi 4 eri toimijaa puhumattakaan siitä, paljonko aikaa laskujen tulostamiseen, postiin kiikuttamiseen ja maksuvalvontaan kului.

Ratkaisu
Nyt taloushallinnon palvelut laskutuksesta kirjanpitoon löytyvät saman katon alta. Laskut luodaan meidän Finvoicer-laskutusohjelmassa, josta ne lähtevät TUTOn haluamalla tavalla automaattisesti asiakkaalle. Maksuvalvonta on osana palvelua, jolloin maksuhuomautukset lähtevät automaattisesti tai TUTOn hyväksynnän jälkeen. Laskut siirtyvät tarvittaessa meidän perittäväksemme samassa järjestelmässä.

Myyntiä voidaan seurata useilla eri tavoilla laskutusohjelman tuottamista raporteista.

Kun tilitoimistopalvelutkin ovat hoidossamme, siirtyvät kirjanpitoaineistot sähköisesti samaa putkea pitkin eikä TUTOn työntekijöiden tarvitse niitä meille toimittaa. Tämä näkyy manuaalisen työn vähenemisessä sekä tietenkin taloushallinnon kustannuksissa.

Suosittelija:

Nyt myyntilaskut lähtevät automaattisesti, ostolaskut vastaanotetaan sähköisesti ja tiedot menevät suoraan kirjanpitoon. Voimme keskittyä oleelliseen.

Dani Aavinen

Referenssi Tuto Hockey keskitti taloushallinnon palvelut
Tilaaja: Tuto Hockey Oy
Ajankohta:2015 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Tuomas Koivisto
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Taloushallinto
Ketterät menetelmät
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmisohjelmisto
laskutus perintä Tilitoimisto
Pinterest

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi