Turku-Areenat - Verkkosivut

Tilaaja: Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli Oy

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Aleksi Kanerva

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Kiinteistöala, Urheilu, viihde ja virkistys, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö

post_image

Turku-Areenat hallinnoi Turussa sijaitsevia monitoimihalleja Gatorade Centeria ja Marli Areenaa. Monitoimihallit ovat parhaiten tunnettuja HC TPS:n ja Tuto Hockeyn kotikaukaloina.


Lähtökohdat ja tarpeet

Whitestonen kumppani Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli lähti uudistamaan brändiään, viemällä kaksi hallitsemaansa monitoimihallia Gatorade Centerin ja Marli Areenan saman kattobrändin alle. Uudistuksen myötä tarvittiin luonnollisesti täysin uudistettu ja näyttävä verkkopalvelu.

Lyhyesti mitä tehtiin

Whitestone tuotti tyylikään verkkopalvelun kahden vanhan hallisivuston pohjalta ja yhdisti ne yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Verkkopalvelussa panostettiin muun muassa loppukäyttäjien yhteydenottojen kynnyksen madaltamiseen.

Tarkemmin toteutuksesta

Verkkopalvelun käyttöliittymäsuunnitteluun panostettiin erityisen paljon tässä projektissa. Kahden sivuston yhdistäminen ja periaatteessa kolmannen brändin mukaan tuominen, toi mukanaan haasteita. Verkkopalvelun ei ole tarkoitus "eksyttää" loppukäyttäjää, vaan kaiken tulisi löytyä helposti ja tässä tapauksessa hallien alasivujen tuli erottua toisistaan. Ennestään toisilleen tutut toimijat saivat onnistuneen lopputuloksen tiiviillä vuoropuhelulla ja ennen kaikkea tarkalla suunnittelulla.

Suosittelija:

Toni Autio

Pinterest

Muita julkaisuja Whitestone:lta