Tuotteiden visuaalinen suunnittelutyökalu

Tilaaja: Elkamo

Tagit: Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Linux, IT, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Wapice, summium

post_image

Oy Elkamo Ab on kansainvälisesti toimiva sähkönjakelujärjestelmiä valmistava yritys, jonka erityisosaamista ovat muuntamotuotteet. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun tarkoitetut muuntamokokonaisuudet sisältäen keskijännite- ja pienjännitekoneistot sekä jakelumuuntajat.


Summium on Elkamon asiakkaiden ja myyjien käytössä tuotteiden visuaalisena suunnittelutyökaluna, jonka avulla käyttäjä voi konfiguroida tarpeidensa mukaisen tuotteen. Työkalu muodostaa tuotteesta kuvia, projektiin liittyviä tietoja sekä teknisiä dokumentteja. Lisäksi työkalu on integroitu yrityksen ERP-järjestelmään. Elkamo on ajan kuluessa laajentanut Summiumin käyttöä yhä useampiin tuotteisiinsa.

Summiumin käyttöönoton myötä tarjousprosessi on tehostunut ja nopeutunut. Tarjouksen mukana asiakkaalle voidaan lähettää lisäarvoa tuottavia teknisiä tietoja sekä tuotetta havainnollistavia kuvia. Yksi keskeinen hyöty on myös se, että tuotteet kulkevat yhdenmukaisena yrityksen eri prosessien läpi myyntitilanteesta valmistukseen saakka. Lisäksi järjestelmäintegraatio helpottaa ja nopeuttaa asiakasyhteistyötä.

Tutustu Summiumiin paremmin www.summium.com

Pinterest

Muita julkaisuja Wapice Oy :lta