Tuntinetti täyttää kolmetoista vaatimusta

PolarPro tuottaa henkilöstöratkaisuja vaativiin työvoimatarpeisiin. Se tarjoaa kustannustehokkaimman ratkaisun yrityksille, jotka kärsivät henkilöstöpulasta. PolarPro hoitaa ongelman pysyvästi ja mahdollistaa yritysten kasvun täyteen asiakaspotentiaaliinsa. PolarPron pääliiketoiminta ovat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaut ja ulkoistuspalvelut.

"Tämä puuhastelu loppuu nyt", komensi PolarPron Kari Lietsalmi elokuun 2009 alussa, kun faksilla lähetetty tuntilappu juuttui koneeseen ja ruttaantui kelvottomaksi. "Miten voimme mahdollistaa asiakkaidemme kasvun täyteen potentiaaliinsa jos turaamme museotyökaluilla käsitöinä tunteja paperilapuilta Excel-taulukoihin?", tuskaili Lietsalmi. "Kerromme verkkosivuillamme olevamme uusi suomalainen henkilöstöresurssien ongelmien ratkaisija, joten työvälineidemme on tuettava tavoitteitamme."
Kuka täyttää kolmetoista vaatimusta?

Lietsalmi latoi elokuussa 2009 pöytään kolmetoista vaatimusta hyvästä ja yksinkertaisesta tuntiseurannasta. Auton päässä kummittelivat työläät tarjouspyyntökierrokset, investointipäätökset, takaisinmaksulaskelmat ja viikkoja kestävä it-projekti. Nopeasti muuttuvassa henkilöstövuokrausbisneksessä hyväkin ratkaisu voi vanheta yllättävän nopeasti. Oli löydettävä toimittaja, joka pystyy vastaamaan muutoksiin ilman tarpeettomia viiveitä. Perinteiset it-dinosaurukset eivät tulleet kuuloonkaan.
Tuntinetti vaikutti

"Löysimme kotimaisen Tuntinetin verkkosivut helposti. Kun olimme tehneet verkossa Tuntinetin työajanseurannan tehokkuuden pikatestin, tiesimme että papereita ruttaava faksimme ja kaksi kertaa kuukaudessa tehtävä Excel-naputtelu kaatuvat jossain vaiheessa niskaamme. Työntekijöiden määrän kasvun myötä käsin tehdyt virheet lisääntyvät ja asiakkaamme laskuihin tulee virheitä", kertoo Lietsalmi. "Emme voi väittää tarjoavamme asiakkaillemme uutta innovatiivista toimintamallia ja täydellistä palvelua, jos laskutuksessa on virheitä."
Faksi vaihtui Tuntinettiin

Lietsalmi helpotti vuokrattujen työntekijöiden ja oman firmansa töitä lokakuun viimeisellä viikolla. Silloin mattimyöhäisetkin oli liitetty Tuntinetin työajanseurantaan. Kaikilla työntekijöillä on Tuntinetissä oma profiili, jossa on muun muassa noudatettava työehtosopimus, oletuspalkkakausi, asiakasyritys ja jopa tulostettava työsopimuslomake! Työntekijä kirjaa tuntinsa joko verkkoselaimella tai matkapuhelimella. Kun esimies on tarkistanut tunnit, hän siirtää ne asiakkaan hyväksyttäväksi ja sen jälkeen palkanlaskentaan sekä asiakkaan laskulle. "Joka toisena perjantaina ollut faksipäivystys siirtyi historiaan ja me vapautimme resursseja tärkeämpiin töihin. Työntekijämme kiittelivät henkilökohtaisesti loistavasta päätöksestä", summaa Lietsalmi.

Ratkaisulla saavutetaan jopa 40 000 euron säästöt vuodessa 100 vuokrattua työntekijää kohden.

Suosittelija:

"Joka toisena perjantaina ollut faksipäivystys siirtyi historiaan ja me vapautimme resursseja tärkeämpiin töihin. Työntekijämme kiittelivät henkilökohtaisesti loistavasta päätöksestä", summaa Lietsalmi. Tuntinetti-ratkaisulla saavutetaan jopa 40 000 euron säästöt vuodessa 100 vuokrattua työntekijää kohden.

Kari Lietsalmi

Referenssi Tuntinetti täyttää kolmetoista vaatimusta
Tilaaja: PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy
Ajankohta:2009 - 2010
Toimittajan yhteyshenkilö:
Kari Lietsalmi, Toimitusjohtaja, puh. +358-400-810 975
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Taloushallinto
Pilvipalvelut / SaaS
Android
iOS
Windows Phone
Java
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus
Valmisohjelmisto
Vuokratyövoima
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoyritysten tarjonnat ite wikiin - Uudistus nostaa tarjonnan kuvauksen suoraan hakutuloksiin
Videoreportaasi: Slush 2017 - "Nothing normal ever changed a damn thing"
Nordea ja kasvuyritys Taimer yhteistyöhön - visiona pk-yritysten ydinprosessien digitalisaatio yhdellä palvelulla