Tukes kuvapankki

Tilaaja: Tukes

Ajankohta: 2013

Toimittajan yhteyshenkilö: Pekka Lähde

Tagit: Julkaisujärjestelmä CMS, Viestintä, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Julkishallinto, Sisällönhallinta, DAM, kuvapankki

post_image

Tukes siirtyi aineistonhallinnassaan QBank-aikaan.

Toimitimme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston sisäiseen käyttöön kokonaisvaltaisen materiaalinhallintajärjestelmän keväällä 2013.

Keskitetty, pilvipohjainen arkistointi helpottaa laajan kuva- ja videoaineiston hallintaa ja ylläpitoa. Jokaisesta aineistosta tallennetaan hallintajärjestelmään alkuperäinen tiedosto, ja QBank huolehtii eri tarkoituksiin tarvittavat versioinnit (esim. powerpoint-esitykset ja web-julkaisu). Järjestelmän avulla myös aineiston jakelu medialle ja sidosryhmille nopeutuu ja suoraviivaistuu QBankin Moodboard-linkityksen avulla.

Organisaation painotuotemateriaaleissa käytettävien aineistojen hallinnan helpottamiseksi Tukes ottaa käyttöönsä myös QBankin InDesign-liitännäisen, jonka avulla taittotiedostoja valmistava henkilö voi ottaa ohjelmasta suoraan yhteyden QBank-aineistoon.

QBank säästää aikaa sekä helpottaa laajan aineiston hallintaa. Valokuvia, videoita ja asiakirjoja ei tarvitse enää lähettää tai säilyttää organisaation työntekijöiden omilla työasemilla, kun kaikki digitaalinen pääoma on tallennettu yhteen järjestelmään. Lue lisää ratkaisusta tästä >>

Suosittelija:

Heta Kylmämaa

Pinterest

Muita julkaisuja ConnectingTalents Oy:lta