Tripower parantaa kolmen sähköyhtiön asiakaspalvelua

post_image

Sähköyhtiöiden yhteinen palveluyhtiö Tripower Oy korvaa Keravan Energian, Nurmijärven Sähkön ja Mäntsälän Sähkön asiakastietojärjestelmät IT-palveluyritys CGI:n energiaratkaisulla. Sähköyhtiöt parantavat sähkömittareiden etäluennan ja laskutuksen yhteispeliä sekä tarjoavat monipuolisempia verkkopalveluja ja henkilökohtaisempaa hinnoittelua asiakkailleen.


Sähköyhtiöiden asiakkaille uudistus näkyy parempana palveluna. Esimerkiksi verkkopalvelujen tarjonta kasvaa merkittävästi. Jatkossa sähkönkäyttäjät voivat tehdä verkossa mm. sähkösopimuksen tai muuttoilmoituksen ja seurata nykyisen sopimuksen tilaa, hintoja ja voimassaoloa.

”Asiakkaamme ovat tottuneet hoitamaan pankkiasiansa verkossa. Nyt sama joustavuus toteutuu myös sähkön ja lämmön osalta. Yritykset voivat tehdä asiakkailleen räätälöidympiä tarjouksia ja saada kustannussäästöä automatisoinnista ja virheiden vähenemisestä”, kertoo Tripower Oy:n toimitusjohtaja Lauri Laine.

Reaaliaikaisen tiedon avulla energian käyttäjät ja myyjät voivat optimoida toimintaansa kustannustehokkaalla ja kestävää kehitystä tukevalla tavalla. Energia-alalla toimivalle yritykselle reaaliaikainen tieto markkinoista on menestyksen edellytys.

”Sähkön hinta vaihtelee jatkuvasti. Nyt kun järjestelmä seuraa toimintaa automatisoidusti, yhtiöt pystyvät reagoimaan nopeasti muutoksiin. Aiemmin jouduimme yhtiöissä toimimaan pitkälti jäykkien tietojärjestelmien ehdoilla, mutta nyt voimme kaikki kehittää asiakaspalveluamme ja muitakin toimintaprosessejamme innovatiivisesti”, sanoo Lauri Laine.

Tripower edellytti uudelta järjestelmältä muokattavuutta. Valittu järjestelmä on muokattavissa markkinatilanteen ja mahdollisten sääntelyyn liittyvien muutosten mukaan.

”Pohjoismaisten sähkömarkkinoiden ennakoidaan avautuvan viiden vuoden sisällä, ja silloin kansainvälistyvät markkinat vaativat uusia ominaisuuksia myös sähköyritysten toiminnanohjausjärjestelmiltä. Meille on tärkeää auttaa energia-alalla toimivia asiakkaitamme menestymään myös uusilla pohjoismaisilla markkinoilla. Seuraamme alan kehitystä tarkkaan, jotta voimme yhdessä hioa järjestelmiä ja palvelujamme vastaamaan tulevia tarpeita”, kertoo CGI:n johtaja Henry Nieminen.

CGI:n energia-alan kokonaisratkaisu perustuu Microsoftin Kolibri for Dynamics -toimialaratkaisuun. Uusi palvelu otetaan käyttöön Nurmijärvellä ja Mäntsälässä ensi vuonna.

Suosittelija:

”Asiakkaamme ovat tottuneet hoitamaan pankkiasiansa verkossa. Nyt sama joustavuus toteutuu myös sähkön ja lämmön osalta. Yritykset voivat tehdä asiakkailleen räätälöidympiä tarjouksia ja saada kustannussäästöä automatisoinnista ja virheiden vähenemisestä”

toimitusjohtaja Lauri Laine

Referenssi Tripower parantaa kolmen sähköyhtiön asiakaspalvelua
Tilaaja: Tripower Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Taloushallinto
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Raaka-aineet ja energia
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö
Microsoft
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja CGI Suomi Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa
Kukaan ei tiedä paljonko Helsingin Sanomia luetaan - toisiko uusi immobiilimedia uutta liiketoimintaa?