Trainer's House pelillisti muutoksen johtamisen

post_image

Trainers’ House Oyj on muutos- ja valmennusyhtiö, joka auttaa asiakkaitaan eteenpäin vahvistamalla arjen johtajuutta. Tukeakseen paremmin asiakkaidensa muutoshankkeita ja -johtamista Trainers’ House otti käyttöön täysin uudenlaisen, pelillistetyn valmennustyökalun Pulssin. Pulssin avulla Trainers’ Housen asiakkaat jalkauttavat muutoksen yritysten arkeen ja muutoksesta tulee läpinäkyvää, mitattavaa ja reaaliaikaista.


Pulssi kannustaa asiakasyritysten työntekijöitä kertomaan viikoittain omasta tekemisestään. Sekä työntekijät itse että johto voivat seurata viikkotasolla, onko yrityksessä tehty oikeita, sovittuja asioita ja mitä tuloksia uudenlainen tekeminen on tuonut mukanaan.

”Halusimme ajatella isosti ja päätimme tuoda jotain kokonaan uutta valmennustoimialalle. Hioimme Pulssi-palvelun konseptin kuntoon yhdessä Cloudrivenin rautaisten ammattilaisten kanssa. He ymmärsivät nopeasti tarpeemme ja esittivät rohkeasti uusia ideoita pelillistämiseen liittyen”, kertoo Trainers’ Housen innovaatiojohtaja Antti Kiukas.

Cloudriven rakensi Pulssin ketterästi tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakkaat ovat ottaneet uuden Pulssin innostuneesti vastaan. Trainers’ House on onnistunut syventämään ratkaisun avulla asiakassuhteitaan, parantamaan asiakasviestintäänsä ja rakentamaan uutta liiketoimintaa.

”Pulssi on todellakin ylittänyt odotuksemme. Emme olisi ikinä saavuttaneet näin upeita tuloksia ilman Cloudriveniä! Suosittelen heitä lämpimästi”, sanoo Kiukas.

Suosittelija:

Antti Kiukas

Referenssi Trainer's House pelillisti muutoksen johtamisen
Tilaaja: Trainers' House
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Muita julkaisuja Cloudriven Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi