TopSpot Move

Tilaaja: Topspot Move Oy

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Jani Ailovuo

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Android, Urheilu, viihde ja virkistys, IT, Konsultointi, Toteutustyö

post_image

Bitfactor vahvisti TopSpotin keskikenttää.

Hyvä joukkue koostuu yksilöistä, joiden kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Yksilöt kuitenkin kehittyvät eri tahtiin, mikä korostuu erityisesti junioriurheilussa. Valmentajan tehtävä on ohjata nuorta urheilijaa mahdollisimman kannustavasti – vahvuudet huomioiden, kehityskohteissa tukien.

Oululainen TopSpot Move on kehittänyt valmentajalle tablet -sovelluksen tähän tarkoitukseen. Sovelluksen avulla pelaajilla voidaan teettää fyysisen suorituskyvyn testejä, tallentaa tulokset ja myöhemmin analysoida niitä erilaisia parametreja, kuten ikää tai sukupuolta käyttäen. Jokaisen pelaajan kehitys voidaan ottaa yksilötasolla huomioon.

Ohjelmistoyhtiö Bitfactor oli osa joukkuetta, kun sovellusta kehitettiin – jo konseptivaiheessa. Pallottelu, ideoiden syöttely, pelin rakentaminen, keskitys ja maali – Bitfactor oli kaikessa mukana. TopSpot Moven tuotekehityksen johtaja Jani Ailovuo on erittäin tyytyväinen Bitfactorin panokseen. ”Tässä projektissa ei ehditty käyttää vaihtopelaajia. Aloituskokoonpano toimi kuin unelma alusta loppuun”, Ailovuo kiittää.

Bitfactorin myyntijohtaja Kimmo Heikkilä toteaa, että projekti sujui hyvin alusta loppuun. "Kokenut tiimi, huolellinen suunnittelu ja toimiva vuorovaikutus asiakkaan kanssa saivat aikaan erinomaisen lopputuloksen."

Suosittelija:

TopSpot Moven tuotekehityksen johtaja Jani Ailovuo on erittäin tyytyväinen Bitfactorin panokseen. ”Tässä projektissa ei ehditty käyttää vaihtopelaajia. Aloituskokoonpano toimi kuin unelma alusta loppuun”, Ailovuo kiittää.

Jani Ailovuo (Development Director)

Pinterest

Muita julkaisuja Bitfactor Oy:lta