TopSpot Move

Bitfactor vahvisti TopSpotin keskikenttää.

Hyvä joukkue koostuu yksilöistä, joiden kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Yksilöt kuitenkin kehittyvät eri tahtiin, mikä korostuu erityisesti junioriurheilussa. Valmentajan tehtävä on ohjata nuorta urheilijaa mahdollisimman kannustavasti – vahvuudet huomioiden, kehityskohteissa tukien.

Oululainen TopSpot Move on kehittänyt valmentajalle tablet -sovelluksen tähän tarkoitukseen. Sovelluksen avulla pelaajilla voidaan teettää fyysisen suorituskyvyn testejä, tallentaa tulokset ja myöhemmin analysoida niitä erilaisia parametreja, kuten ikää tai sukupuolta käyttäen. Jokaisen pelaajan kehitys voidaan ottaa yksilötasolla huomioon.

Ohjelmistoyhtiö Bitfactor oli osa joukkuetta, kun sovellusta kehitettiin – jo konseptivaiheessa. Pallottelu, ideoiden syöttely, pelin rakentaminen, keskitys ja maali – Bitfactor oli kaikessa mukana. TopSpot Moven tuotekehityksen johtaja Jani Ailovuo on erittäin tyytyväinen Bitfactorin panokseen. ”Tässä projektissa ei ehditty käyttää vaihtopelaajia. Aloituskokoonpano toimi kuin unelma alusta loppuun”, Ailovuo kiittää.

Bitfactorin myyntijohtaja Kimmo Heikkilä toteaa, että projekti sujui hyvin alusta loppuun. "Kokenut tiimi, huolellinen suunnittelu ja toimiva vuorovaikutus asiakkaan kanssa saivat aikaan erinomaisen lopputuloksen."

Suosittelija:

TopSpot Moven tuotekehityksen johtaja Jani Ailovuo on erittäin tyytyväinen Bitfactorin panokseen. ”Tässä projektissa ei ehditty käyttää vaihtopelaajia. Aloituskokoonpano toimi kuin unelma alusta loppuun”, Ailovuo kiittää.

Jani Ailovuo (Development Director)

Referenssi TopSpot Move
Tilaaja: Topspot Move Oy
Ajankohta:2015
Toimittajan yhteyshenkilö:
Jani Ailovuo
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotekehitys ja suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Android
Urheilu, viihde ja virkistys
IT
Konsultointi
Toteutustyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Bitfactor Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana