Toimiva IT takaa Vuokraturvan kilpailukyvyn

Vuokraturva on kiinteistöalan markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä. Yrityksen nykyinen toiminta kehittyy Protien IT-palveluiden avulla vaivattomasti ja varmasti.

Vuokraturva on tuttu yhä useammalle suomalaiselle. Systemaattinen kenttätyö, määrätietoinen markkinointi ja tietotekniikan nykyaikainen soveltaminen ovat tehneet Vuokraturvasta entistä varteenotettavamman tekijän kiinteistömarkkinoilla. Vuokraturvan oleellisin kilpailuetu syntyy tiedon ja teknisten apuvälineiden hallinnasta.

”Työvälineiden käyttäminen ja asioiden päivittäminen pitää toimia saumattomasti ja paikkariippumattomasti,” sanoo Vuokraturvan toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola.

Hän kuvaa käytännön myyntityötä, johon liittyy nopeasti tapahtuva raportointi. Myyjillä on iPadit, joihin he päivittävät esittelyajat, myyntiraportit ja muut kalenterimerkinnät. Jokainen merkintä siirtyy reaaliaikaisesti toiminnanohjausjärjestelmään eikä kentältä saatu tieto vyöry toimistoon viiveellä.

”Vuokramaailma on vilkasta ja vauhdikasta, ja välityksessä on kova kilpailu,” Metsola kuvaa. Ala on myös hyvin keskittynyt, joten menestyäkseen on oltava tehokas. IT:n rooli on Metsolan mukaan ratkaisevassa asemassa. Vuokraturvan IT-ratkaisuista vastaa Protie.


Koneet voi vakioida, ihmistä ei

Vuokraturvan Protieltä saamat palvelut voi Metsolan mukaan jakaa kahteen: vakioituihin laitteisiin ja palvelimiin ja toisaalta avustavaan asiantuntijapalveluun. Sopimukseen kuuluvat laitteet vaihtelevat pöytäkoneista kentällä käytettäviin mobiililaitteisiin. Myös valtaosa servereistä on Protien saleissa. Omaa IT-henkilöstöä ei ole.

Metsolan mukaan vähintään yhtä tärkeä osuus palvelusopimuksessa on henkilökohtainen palvelu. Protien yhteyshenkilö käy noin kerran viikossa Vuokraturvan tiloissa ja opastaa erinäisissä it-haasteissa.

”Vaikka laitteet ovat kehittyneitä ja monipuolisia, ovat käyttäjät kuitenkin kaikki erilaisia. Se edellyttää myös ProDeskilta ominaisuuksia, joissa Protie on erityisen vahva, ” Metsola painottaa.

Yhteistyötä onkin jatkunut jo yli puolen vuosikymmentä. ”Protien asiantuntijat ovat oppineet tarpeemme ja he tuntevat käytäntömme vuosien ajalta.” Yhteistä kasvua

Vuokraturvan uusin brändilaajennus on Myyntiturva. Sen ideana on asunnon myyminen kiinteällä välityspalkkiolla.”Alaa matalamman välityspalkkion mahdollistaa tekniikan optimaalinen hyödyntäminen,” paljastaa Metsola.

Kasvu ja rohkeat laajennukset ovat osa Vuokraturvan strategiaa. Sen taustalla on vankka usko tiedon käsittelyn tehokkuuteen ja sen myötä muutosvoimaan. ”Homma on vielä aluillaan. Tulevina vuosina tavoitteemme on päästä paljon pidemmälle,” Metsola visioi.

Alun perin Vuokraturva ja Timo Metsola saivat kuulla Protiestä suosituksen kautta. Paikalle saapui silloin sitoutuneita nuoria miehiä. Poikkeuksellinen asenne ja lupaukset ovat pitäneet Protien kasvusta huolimatta,” Metsola kiittelee. Erityistä kiitosta saa Protien systemaattinen työtapa.


Vuokraturvan käytäviltä poimittua:

”Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Yhteyshenkilömme on aina toiminut mallikkaasti ja hihasta on saanut aina tarpeen tullessa ottaa kiinni.” - Jaana Enoranta, tiimin vetäjä

”Saamme yhteyshenkilöltämme aina hyvät ohjeistukset ja info toimii. Ei mitään valittamista.” - Jenni Luoto ja Hannariikka Kohtala, asiakaspalvelu

Vuokraturvalla on käytössään seuraavat Protien palvelut:
• Signature
• Premium Hosting
• ProBackup

Referenssi Toimiva IT takaa Vuokraturvan kilpailukyvyn
Tilaaja: Vuokraturva Oy
Ajankohta:2009 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja BLC Taito Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio