Toimitimme Fokus Media Finlandille nykyaikaisen yritysratkaisun

Tilaaja: Fokus Media Finland Oy

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Mika Baggström

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Myynti, Tietohallinto, Big Data, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Linux, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Media, Konsultointi, Laitteet, valokuitu, virtuaalipalvelin, Tiedon varmistusratkaisut, laitemyynti

post_image

Toimitimme Fokus Media Finlandille nykyaikaisen yritysratkaisun
Fokus Media Finland Oy on vuonna 2014 perustettu, nopeasti kasvava harrastelehtien kustantaja. Yhtiön lehtivalikoimaan kuuluvat omien segmenttiensä markkinajohtajat Antiikki & Design, V8-Magazine, GTi-Magazine, Pelit-lehti, Auto Bild Suomi, Geo,Plaza koti ja Hifimaailma.

Uusi yritys tarvitsi kokonaisvaltaisen ICT-ratkaisun: valokuituyhteyden, verkot, työasemat, palvelimet, matkapuhelinliittymät sekä ylläpito- ja tukipalvelut.Tärkeimmät valintakriteerit palvelutoimittajalle olivat kilpailukykyinen hinnoittelu, nopea toimitus sekä ratkaisun toimintavarmuus. Työasemat ja palvelimet hankittiin leasing-sopimuksella.

Toimitusjohtaja Tapani Pitzen kertoo valintakriteereistä: ”Valitsimme kolmesta tarjoajasta kumppaniksemme S1 Networksin, koska saimme heiltä parhaiten tarpeisiimme sopivan ratkaisun. Hinnat olivat kilpailukykyiset ja kokonaisuuden toimintavarmuus on huippuluokkaa. Toimituksemme toiminta ei voi pysähtyä missään tilanteessa, sillä lehdet täytyy saada painoon ja jakeluun sovitussa aikataulussa.”

Fokus Media Finland kasvaa nopeasti, ja käytössä olevilta ICT- ja viestintäratkaisuilta vaaditaan entistä enemmän. Ratkaisun tulee mukautua ja lisäpalveluja tarvitaan, kuten uuden 10 henkilön puhelinmyyntikeskuksen tekniikka.


www.fokusmedia.fi

Suosittelija:

”Suosittelen S1 Networksin palveluita.Työasemien ja palvelimien etävarmistus, verkon ylläpitopalvelu sekä joustava, nopea asiakaspalvelu takaavat järjestelmän toimintavarmuuden. Meille tärkeät prosessikuvaukset on saatu kuntoon ja aiomme jatkaa yhteistyötä, aitoa kumppanuutta, tulevaisuudessakin. Olen niin tyytyväinen yhteistyöhön, että olen suositellut S1 Networksin palveluita naapuriyrityksellemme”, kehuu toimitusjohtaja Pitzen.

Tapani Pitzen

Pinterest

Muita julkaisuja S1 Networks Oy:lta