Toimistotyökaluissa vaihtoehto Microsoftille

Toimistotyökalumaailma on pitkään ollut Microsoftin hallussa, ja MS Office on vuosikausia ollut standardi lähes kaikissa yrityksissä. Maailmalla Googlen vastaavat sovellukset ovat jo nousseet keskeiseksi kilpailijaksi Microsoftille, ja viime vuosina Googlen yritysratkaisut ovat alkaneet valloittaa myös Suomea.

Vuosia kasvaneen kiinnostuksen myötä asiakkaamme ovat alkaneet yhä useammin ottaa Googlen ratkaisut vaihtoehdoksi pöydälle IT:n ketteröittämisen ja kehittämisen tullessa ajankohtaiseksi. Monille Googlen sovellukset ovat ennestään tuttuja esimerkiksi Gmailin ja Picasa-kuvanjakopalvelun kautta. Tuttu, intuitiivinen käyttöliittymä ja tutut sovellukset madaltavat kynnystä niiden käyttöönottoon myös työpaikalla. Samalla on kuitenkin pidettävä huolta, että lisääntyvä vaihtoehtojen määrä ei hankaloita kulkukelpoisen polun löytämistä tihenevässä teknologiaviidakossa.

Kävin haastattelemassa Gappsin Vesa Sirosta. Katso alta video, jossa Vesa kertoo mm. Sosiaalisen Intranetin kasvusta ja siitä, miten viestintä- ja tietotyön tavat muuttuvat Googlen ratkaisuilla.

Ajantasaisen tilannekuvan ja tulevaisuuden hahmottamisen merkitys korostuu, mitä enemmän eri vaihtoehtoja tulee tarjolle. Meillä Rubicissa riippumattomuus teknologioista mahdollistaa avoimen suhtautumisen uusiin ratkaisuihin ja voimme suositella vaihtoehtoja, jotka vastaavat aidosti asiakkaidemme tarpeisiin. Avullamme löydät turvallisen reitin läpi alati muuttuvan digiviidakon. 


Petri Rajamäki

Pinterest

Muita julkaisuja Rubic HR Finland Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi