Toimintavarma verkkoyhteys on kansainväliselle yritykselle elinehto

Tilaaja: FOX International Channels

Ajankohta: 2012 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Thomas Willberg

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Microsoft, Open source, Asiantuntijapalvelut, IT, Media, Telekommunikaatio, Huolto ja korjaus, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, valokuitu, valokuituyhteys, asiakaspalvelu, data, asiakaspalaute, tiedonsiirto, verkko

post_image

Toimintavarma verkkoyhteys on kansainväliselle yritykselle elinehto


FOX International Channels (FIC) on 21st Century Fox -mediakonserniin kuuluva kansainvälinen multimediayritys. FIC kehittää, tuottaa ja jakelee yli 350 kokonaan omistamaa ja enemmistöomistuksessa olevaa dokumentti-, urheilu-, elokuva- ja lifestyle -kanavaa Euroopassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Suomessa FIC:n kanavia ovat FOX ja National Geographic Channel sekä netti-tv -palvelu FOXplay.
Keväällä 2012 toimintansa aloittanut FOX näkyy maanpäällisessä antenniverkossa ja kaapeli-/IPTV -verkoissa. Kanavan ohjelmistoon kuuluu laaja valikoima kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja ja elokuvia, dokumentteja, lifestyle- ja lastenohjelmia.

S1 Networks vakuutti kustannustehokkuudella ja mahtavalla palveluasenteella

Toiminnan alettua Suomessa FIC tarvitsi luotettavan ja nopean verkkoyhteyden. Yhteydenpito muihin toimistoihin ja kumppaneihin ympäri maailmaa on liiketoiminnalle elinehto. Valinta oli nopea 500/500M -kuituyhteys 30/30M -varayhteydellä. Varayhteyttä on neljän vuoden aikana tarvittu vain muutaman kerran.
500/500M -kuituyhteys on toiminut liki moitteettomasti ilman pitkiä katkoksia.

Suosittelija:

”Erityisen hyvää S1 Networksin toiminnassa on ammattitaitoinen ja ripeä reagointi ongelmatilanteissa. Nimetyn yhteyshenkilön ansiosta kommunikointi toimii nopeasti eikä asiakkaan tarvitse jonottaa puhelimessa. Lisäksi S1 Networks pitää aktiivisesti yhteyttä – näin käytössä oleva ratkaisu on aina ajan tasalla ja viimeisintä teknologiaa. Suosittelen palvelua lämpimästi yrityksille, jotka haluavat kustannustehokkaan ja toimintavarman verkkoyhteyden erinomaisella palveluasenteella.” Ville Lamminmäki, PR and Office Coordinator, FOX International Channels

Ville Lamminmäki

Pinterest

Muita julkaisuja S1 Networks Oy:lta