TIVIA.FI - Toimivat järjestösivut Drupalilla

Tilaaja: Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA r

Ajankohta: 2014 - 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Anu Halme, anu.halme@w3.fi, puh: 0400 855688

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Viestintä, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Asiantuntijapalvelut, IT, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Drupal

post_image

TIVIA on tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisten järjestö, jonka tavoitteena on jäsenistön ammatillisen osaamisen ja arvostuksen kehittäminen. Liiton ja jäsenyhdistysten päätoimintamuotoja ovat tutkimus-, koulutus- ja tiedotustoiminta. Tärkein viestintäkanava on tivia.fi -sivusto, jonka ylläpidosta ja jatkokehityksestä W3 Group on vastuussa. Tämä responsiivinen Drupal-sivusto kokoaa yhteen merkittävän määrän dynaamista ja staattista sisältöä kuten tutkimustietoa, blogeja, jäsenviestintää ja koulutuksia. Jäsenten oma Intranet on integroitu Shibboleth-federaatiokirjautumisen kautta.

IT-alan ammattilaisten oma sivusto ei ole turhaan rakennettu Drupal-julkaisualustan päälle. Drupalin jatkokehitysmahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, kuitenkin järjestön sisällönsyöttäjän päivittäinen työ on hyvin helppoa.

Pinterest

Muita julkaisuja W3 Group Finland Oy:lta