Tiloja.fi - Toimitilat verkossa

Tilaaja: Suomen Tiloja.fi Oy

Ajankohta: 2011 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Kare Souru

Tagit: Open source, Webkehitys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Kiinteistöala

post_image

Suomen Tiloja.fi Oy kehittää asiakkailleen toimitilaportaaleja, joiden teknisestä toteutuksesta Iwa Labs vastaa. Vuoden 2011 alussa lanseerattu Tiloja.fi-palvelu uudisti täysin toimitilojen markkinoinnin ja etsimisen Suomessa. Nyt julkaistu palvelun uudistettu versio tarjoaa entistä sujuvamman käyttökokemuksen ja laajemmat mahdollisuudet toimitilojen markkinointiin.

Tiloja.fi-palvelussa toimitilan hakijan on helppoa etsiä, vertailla ja valita toimitiloja karttapohjaisella tilahaulla. Tilavalikoimaa voi suodattaa tyypillisimmillä hakukriteereillä ja tarvittaessa valikoiduilla erikoisominaisuuksilla. Kiinteistösijoittajille palvelu tarjoaa monipuoliset työkalut vapaiden toimitilojen markkinointiin.

Iwa Labs on vastannut uudistetun Tiloja.fi-palvelun teknisestä toteutuksesta. Kehitystyössä on tähdätty erityisesti helppokäyttöisyyteen ja teknisissä ratkaisuissa siihen, että Suomen Tiloja.fi Oy pystyy tarjoamaan helposti ja tehokkaasti vastaavia asiakaskohtaisia portaaleja toimitila-asiakkailleen. Teknisestä kehitystyöstä vastaamisen lisäksi Iwa Labs toimittaa Suomen Tiloja.fi Oy:lle käyttöpalveluita ja järjestelmien ylläpitopalveluita.

tiloja.fi

Teknologiat: PHP, HTML, CSS, JavaScript, Google Maps

Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta