Tietovuoto - Talous & ICTexpo 2016 -messut (Wikileaks?)

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Valmisohjelmisto, Messut, ICTexpo, Snowden, Talous2016

post_image

Edward Snowden on puhumassa 27.-28.4. järjestettävillä Talous & ICTexpoilla 2016.
Snowdenin puheenvuoron aiheet ovat vielä hämärän peitossa, eikä edes Wikileaksista löytynyt aiheesta tietoa, sehän olisi ollut luonnollinen kanava vuotaa tietoja puheenvuoron sisällöstä. Suosittelemmekin tulemaan paikan päälle kuulemaan, mitä Snowdenilla on sanottavana!

Ettei nyt kuitenkaan jäätäisi täysin pimentoon messupuheenvuorojen osalta, voimme tyydyttää uteliaisuuttamme tarkastellen materiaalia Flashnoden Janin puheenvuorosta ”Menesty asiantuntijuudella: tilitoimisto ohjelmistoekosysteemissä”. Puheenvuoro kokonaisuudessaan on kuultavissa seminaarilavalla torstaina 28.4 klo 13.

Paljastuksena kerrotaan Karhusen puheenvuoron käsittelevän modernin tilitoimiston DNA:ta.
Miten moderni tilitoimisto toimii ja auttaa asiakkaitaan menestymään? Flashnoden ja taloushallintoalan kärkinimien ekosysteemi auttaa kirjanpitoalan toimijoita muuntamaan ammattikuntansa ”uhanalaisuuden” menestykseksi ja uudelle tasolle - asiakkaiden todelliseksi neuvonantajaksi.

Ekosysteemi tulee yhdistämään taloushallinnon ohjelmistot nappia painamalla asiakkaan muihin ohjelmistoihin, kuten BI-järjestelmiin, verkkokauppaan, kassa- ja maksujärjestelmiin sekä CRM-järjestelmään. Talousalan ammattilaiselle tämä luo välineitä, joiden avulla asiakkaille on tarjota heti nopeita ja välittömiä hyötyjä.

Flashnoden osastolta 3h17 löytyy lisäksi kolmen suosituimman taloushallinto-ohjelmiston (ProCountor, Netvisor, Fivaldi) edustukset, joiden kanssa tilitoimistoammattilaiset voivat vapaasti vaihtaa ajatuksia ja yhteystietoja.

Eikö sinulla ole vielä lippua messuille? Varmista ilmainen sisäänpääsysi tästä ja tule käymään Flashnoden osastolla!

Pinterest

Muita julkaisuja Flashnode Oy:lta