Tervetuloa Stariaan, Seppälä!

Tilaaja: Seppälä

Ajankohta: 2014 - 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Nina Tarvainen

Tagit: Taloushallinto, Integraatiot, Laadunvarmistus, Pilvipalvelut / SaaS, Kauppa, Johtamistyö, Konsultointi

Seppälän ja Starian yhteistyö starttasi nopeasti ja tehokkaasti.
Seppälä valitsi talous- ja palkkahallinnon kumppanikseen Starian.

Nopea irtautuminen taas itsenäiseksi perheyhtiöksi vaati vahvaa talous- ja järjestelmäosaamista.

Starian Seppälää varten dedikoima oma tiimi huolehtii talous- ja palkkahallintopalvelusta perustuen uudenlaiseen, läpinäkyvään AitoKumppanuus -ulkoistusmalliin.

“Meitä kiinnosti Starian erilainen, raikas näkemys siitä, mitä aito kumppanuus oikeasti merkitsee ja miten se voidaan käytännössä toteuttaa. Keskeistä oli varmistaa talous- ja palkkahallinnon sujuvuus nopeasti muuttuneessa tilanteessamme”, sanoo Seppälän hallituksen puheenjohtaja Timo Melentjeff.

Seppälän liiketoiminnan kannalta on tärkeää, että yrityksen taloushallinto pystyy toimimaan tehokkaasti ilman turhia muutoksia käytössä oleviin järjestelmiin, mutta samalla kehittäen ja tarpeellisin osin uudistaen toimintaa uuden strategian mukaisesti.

“Starian aikaisempi kokemus ketjuyritysten erikoistilanteista, vahva Jeeves- järjestelmäosaaminen sekä ennen kaikkea kykymme varmistaa talous- ja palkkahallinnon luotettavuus ja sitä kautta turvallisuus johdon tueksi auttoivat meitä ottamaan tilanteen nopeasti haltuun”, sanoo Starian hallituksen puheenjohtaja Mikko Saari.
Seppälä ja Staria jatkavat kumppanuuden syventämistä. Tavoitteina yhteistyöllä ovat konkreettiset ja välittömät kustannushyödyt ja uusien toimintamallien kehittäminen koko organisaation avuksi.

Pinterest

Muita julkaisuja Staria Oyj:lta