Terapiapilvi

Tilaaja: Geneesi

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Miikka Kostian, 0451777090, miikka@kooders.fi

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Viestintä, Pilvipalvelut / SaaS, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Käyttäjähallinta, Arkkitehtuuri, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Asiantuntijapalvelut, IT, Valmisohjelmisto, Psykoterapia, Terapia

post_image

Koodersin siirtyessä Gartanolle vuoden 2014 lopulla alkoi taukotilassa keskustelu Geneesin yrittäjän Tarja Turusen kanssa terapiatyön sähköistämisestä. Geneesi oli palkannut sihteerin ja paperisia kalentereita oli todella vaikeaa pitää ajan tasalla kahdessa paikassa.


Kun keskustelua käytiin pidemmällä aikavälillä alkoi ideoita nousta suuremmasta kokonaisuudesta: miksi jäädä pelkkään kalenteriin? Lopulliseksi kokonaisuudeksi tehtiin suurempi, mutta kuitenkin rajattu kokonaisuus. Ympäristöön on mahdollista tallentaa asiakkaat, asiakkaisiin liittyviä dokumentteja ja tietoja. Terapeutille on oma kalenteri joista jokainen asiakkaaseen liittyvä merkintä on sidottu asiakkaan tietoihin. Myös organisaation omat dokumenttipohjat voidaan tallentaa keskitetysti dokumenttipohjiin. Laskutukseen olisi mahdollista tulostaa tehtyjen merkintöjen perusteella kuukausittaiset listat.

Projektin skaalasta tuli lopulta niin suuri, että yhteisprojektiin päätetiin hakea tukea. Projektinimi Geneesi Apuri saikin ELY-rahoituksen.

Ympäristön kehittäminen onnistui todella pikaisilla kokoustuksilla ja keskusteluhetkillä kun loppuasiakas ja kehittäjät olivat samassa toimitilassa. Sovellusta kehitettiin vuoden 2015 ajan jonka loppupuolella järjestelmä saatiin Geneesin psykoterapeuttien käyttöön.

Suosittelija:

Tarja Turunen

Pinterest

Muita julkaisuja Kooders:lta