Teollinen Internet

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, Tuotanto, IoT, Webkehitys, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, IBM, Open source, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Java, Amazon AWS, AWS, Javascript, angularjs, Spring, Robotframework

post_image

Tausta

Tilaaja on maailmanlaajuinen yritys, joka valmistaa ja huoltaa laitteita suurteollisuuden käyttöön. Useimpiin yrityksen valmistamista tuotteista on kytketty antureita, jotka mahdollistavat laitteen käytön digitaalisen seurannan. Datan hyödyntäminen on aikaisemmin ollut hankalaa: käytössä oli monta eri järjestelmää ja tietojen yhdistäminen jäi käyttäjän vastuulle.

Tavoitteet

Halusimme koota kaiken saatavilla olevan datan yhteen järjestelmään ja tuoda sen helposti hyödynnettävässä muodossa niin tilaajalle kuin heidän asiakkailleenkin. Käyttöliittymän tuli olla niin helppokäyttöinen, että jokainen asiakas osaisi sen avulla tehdä järkeviä ja kustannustehokkaita valintoja laitteen käytössä sekä tilata laitteen huollon oikeaan aikaan yhdellä napinpainalluksella. Tehostamalla digitaalista palvelua ja optimoimalla huoltoa olisi mahdollista pienentää myös turvallisuusriskejä.

Ennakointi vähentää riskejä


Suunnittelimme ja toteutimme kaikilla päätelaitteilla toimivan ohjelmiston, joka yhdistää tilaajan, heidän asiakkaansa ja huoltoyksikön. Ohjelmisto kerää tiedot kaikista laitteista ja huoltopisteistä ja tuo ne helposti ymmärettävänä kokonaisuutena käyttäjälle. Asiakas voi ohjelmiston avulla optimoida palvelusuunnitelmansa ja vähentää turvallisuusriskejä. Ohjelmisto myös huomauttaa laitteen väärästä tai vahingollisesta käytöstä.

Palvelun ensimmäinen versio julkaistiin vuoden 2015 alussa ja ohjelmakehitys jatkuu edelleen. Asiakkaat ympäri maailmaa ovat tyytyväisinä havainneet resurssienkäyttönsä tehostuneen.

Lue lisää: http://www.houston-inc.com/caset/

Suosittelija:

Houstonin avulla voimme tuplata huollon myynnin vuoden 2015 aikana.

Tilaajan toimitusjohtaja

Pinterest

Muita julkaisuja Houston Inc.:lta