Tekniset palvelut

Tagit: Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Projektinhallinta, Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, Auditointi, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IT, Pankki ja vakuutus, Kiinteistöala

post_image

Laaja-alaiseen, vankkaan kokemukseemme nojaavalla osaamisellamme tarjoamme ratkaisuja yleisiin ja harvinaisempiinkin sovelluskehityksen haasteisiin.

ARKKITEHTUURISUUNNITTELU
Arkkitehtuurin tulee vastata liiketoiminnan nykyisiin tarpeisiin, unohtamatta kuitenkaan tulevaisuuden muutoksia. Avullamme rakennat ylläpidettävän, kestävän ja skaalautuvan kokonaisarkkitehtuurin palveluillesi, ilman pullonkauloja.

TEKNOLOGIAKONSULTOINTI
Ammattilaisina omaamme kokemusta ja tietämystä eri teknologioista laajalta alueelta. Toteutuksen ohella meiltä sujuu niin valmistelu-, selvitys- ja arviointityöt kuin ongelmanratkaisukin, joten voit tukeutua meihin kohtaamissasi teknologisissa haasteissa.

LAADUNVARMISTUS
Toimiva ja turvallinen järjestelmä ei ole meille pelkkä tavoite, vaan kunniakysymys ja siksipä haluamme auttaa myös asiakkaitamme rakentamaan ja ylläpitämään laadukkaita järjestelmiä. Järjestelmien auditointi ja koodikatselmoinnit sekä erilaiset testauspalvelut, kuten testauksen automatisoinnit ja tietoturvatestaus ovat osa jokapäiväistä toimintaamme.

Pinterest

Muita julkaisuja Solinor Oy:lta