Teknavi

Tilaaja: Teknavi

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Gylling

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, Mobiilikehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Media

post_image

Teknavi on autoja ja elektroniikkaa seuraava media, joka käsittelee ajankohtaisia aiheita paitsi asiantuntemuksella myös raikkaan viihteellisellä otteella.


Teknavin päivittäistä uutis-, artikkeli- ja videovirtaa voi seurata älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Kerran kahdessa viikossa julkaistavan Teknavi-bulletinin voi lukea iOS- ja Android-älypuhelimiiin ja -tabletteihin ladattavan Teknavi-sovelluksen avulla.

Televisiossa Teknavin yhdeksäs tuotantokausi (12 jaksoa) nähdään keväällä 2015. Ohjelma lähetetään MTV3-kanavalla 11.3. alkaen keskiviikkoisin klo 22.40.

Flocklerin avulla Teknavi siirtyi digitaaliseen julkaisuun, jonka avulla he voivat keskittyä tuottamaan enemmän, helpommin ja tehokkaammin. Nyt aikaa jää enemmän esimerkiksi suunnitella laajempia ja visuaalisempia sisältöjä Appiin, kun päivittäiset julkaisut hoidetaan täysin sähköisesti.


Tutustu osoitteessa: www.teknavi.fiLisää referenssejä: http://flockler.com/blog/our-work
Seuraa Twitterissä: @getflockler

Pinterest

Muita julkaisuja Flockler:lta