Tehy

Tilaaja: Tehy

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Sisällönhallinta, Webkehitys, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Tehy on Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö. Tehy halusi uudistaa verkkosivunsa täydellisesti, modernisoida sivuston käyttöliittymän sekä parantaa sivuston käytettävyyttä. Uuden sivuston tuli myös olla mobiiliystävällinen. Exove vastasi Tehyn uuden sivuston teknisestä ja visuaalisesta suunnittelusta sekä toteutuksesta. 


Projekti toteutettiin Drupal 7-sisällönhallintajärjestelmällä, johon integroitiin kolmansien osapuolien toteuttamia järjestelmiä sekä sosiaalisen median palveluita. Sivusto koostuu kolmesta erillisestä domainista, mutta Drupalin avulla on erittäin helppo julkaista informaatiota kaikille sivustoille samaan aikaan. Projektin julkaisu oli onnistunut ja sivusto on saanut positiivista palautetta niin asiakkaalta kuin loppukäyttäjiltäkin. Sivuston kehitys jatkuu aktiivisesti. 

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/tehy

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta