Tehokkuutta toimintaan ja seuranta tarkaksi

Tilaaja: MaxBuild Oy

Tagit: BI ja raportointi, HR, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Rakentaminen, Koulutus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Adminet

post_image

MaxBuild Oy:n asiakaslähtöinen toimintatapa ja personoidut ratkaisut ovat siivittäneet uudisrakentamiseen keskittyvän yrityksen vahvaan kasvuun. Toimintaa kehitettiin Adminetillä, joka oli puuttuva palanen tehokkaampaan projektinhallintaan ja seurantaan

– Vertailua tehtyäni pääsin sellaiseen käsitykseen, että Adminet on ainoa modernimman tyylinen ratkaisu. Monet rakennusalalle suunnatut ohjelmistot tuntuvat olevan kivikaudelta. Meille itsestään selvä vaatimus oli ohjelman nettikäyttöisyys, joka on ehdoton edellytys nykyään.

Toimitusjohtaja
Kristo Herold ja talousjohtaja Petteri Kettunen kuvailevat muutamia saavuttamiaan hyötyjä:

1. Toiminnan tehostuminen

– Toiminnan tehostaminen oli yksi iso syy Adminetin käyttöönottoon, koska siltä toivottiin ja odotettiin sekä myös saavutettiin tehokkuuden kasvua.

2. Ajantasainen tieto työmaista

– Kyllähän kaikki pystyvät tutkimaan jälkikäteen, menikö työmaa hyvin vai ei, mutta me haluamme tietoa muutenkin kuin jälkilaskennan kautta. Tässä tiedot siirtyvät sähköisiltä tuntikorteilta ja laskutuksesta ajantasaisesti järjestelmään, joten pystymme seuraamaan jokaista työmaata koko ajan, Kettunen kuvailee.

3. Litteratason seuranta

– Nyt pystymme ihan eri tavalla seuraamaan työmaita. Litteratason ennustaminen on meille tärkeää ja tosi hyvä työkalu sekä hankintoihin, että työmaiden mestareille. Tämä on se palanen, joka meiltä puuttui, Herold toteaa.

Lue lisää kotisivuiltamme >>

Suosittelija:

"Olen jo tällä hetkellä lämpimästi suositellut Adminettiä. Se sopii mielestäni erittäin hyvin rakennusalan yritykselle. Adminet on ollut meille selkeä kehitysaskel kohti tehokkaampaa toimintaa", Herold kertoo.

Toimitusjohtaja Kristo Herold ja talousjohtaja Petteri Kettunen

Pinterest

Muita julkaisuja Admicom Oy:lta