Tehokkaampaa työnohjausta Oulun kaupungille

Tilaaja: Oulun kaupunki, tekninen liikelaitos

Ajankohta: 2011 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Risto Mattila

Tagit: HR, Logistiikka, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Android, Open source, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Valmisohjelmisto, työajanseuranta, ajopäiväkirja, Paikannus, liikkuvan työn ratkaisut

post_image

Oulun kaupungin tekninen liikelaitos otti käyttöön MaxTech:in ratkaisun koko liikelaitoksen toiminnanohjaukseen vuonna 2011. Tänä päivänä järjestelmän piirissä on yli 500 henkilöä, joiden työajat, palkkatiedot ja töihin liittyvät laskutusaineistot tehdään sähköisillä työkaluilla. Mobiili tuntikirjaus, kellokortit ja kulunvalvontapäätteet tekevät työnohjauksen ja raportoinnin huomattavasti aikasempaa tehokkaammaksi. Lisäksi automaattinen TES-tulkinta vähentää manuaalista työtä palkanlaskennassa.


MaxTech on toimittanut tekniselle liikelaitokselle myös yli 150 ajoneuvoon paikannusratkaisun. Sen avulla teiden kunnospidon seuranta ja raportointi on automaattista ja reaaliaikaista. Myös kalustonhallinta on tehokkaampaa kun tiedossa on reaaliaikainen paikka tieto kalustosta karttapohjalla.

Lisätietoa osoitteesta:

https://www.maxtech.fi/press/articles/Kaleva_2011-09-22.jpg
https://www.maxtech.fi/tyonhallinta/tyoajanseuranta/
https://www.maxtech.fi/paikannus/ajopaivakirja/

Suosittelija:

Risto Mattila, kehityspäällikkö

Pinterest

Muita julkaisuja Max Technologies Oy:lta