Tehokas sisälogistiikka toimivilla trukkipäätteillä

Tilaaja: ToP Tunniste Oy

Tagit: Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Laitteet, Ajoneuvotietokoneet, teollisuustietokoneet

post_image

ToP Tunniste hyödyntää Elkomen toimittamia ajoneuvotietokoneita sisälogistiikkaratkaisunsa trukkipäätteinä. ToP Tunniste Oy on RFID-ratkaisujen järjestelmä- ja komponenttitoimittaja sekä automaattisten tunnistusratkaisujen asiantuntijayritys.

ToP Tunnisteen haasteena oli löytää RFID-järjestelmäänsä edullinen ja mahdollisimman monipuolinen trukkeihin asennettava ajoneuvo-PC. Tuotteen tuli olla kompaktin kokoinen, kustannustehokas sekä sisältää liitäntämahdollisuudet verkko- ja sarjaliikenteelle. Lisäksi laitteesta tuli löytyä sisäänrakennettu WLAN palvelinyhteyteen. Oma hankaluutensa oli myös PC:n kiinnittämisessä ajoneuvoon. ”Elkome tarjosi näihin raameihin selvästi kilpailukykyisimmän ratkaisun”, kertoo Janne Pyrrö ToP Tunniste Oy:stä.

Lue koko artikkeli osoitteessa:

http://www.elkome.fi/web/referenssit/tehokas-sisalogistiikka-toimivilla-trukkipaatteilla/


Suosittelija:

"Elkome tarjosi vaatimuksiimme selvästi kilpailukykyisimmän ratkaisun. Tuote on erittäin pienikokoinen monipuolisuuteensa nähden ja helppo asentaa.”

Janne Pyrrö

Pinterest

Muita julkaisuja Elkome Systems Oy:lta