TAVIQ: Sijoittaminen, eläkesäästäminen ja sijoituspalvelut - helppoa vai ei?

Käytätkö sijoituspalveluita? Mikä mielestäsi on sijoittamisessa hankalinta? Luuletko, että varallisuutesi turvaa eläkepäiväsi? Miten sinä vastaat näihin kysymyksiin?

Me kysyimme näitä kysymyksiä suomalaisilta ihmisiltä! Katso miten he vastaavat.

Sijoittaminen on suurelle osalle meistä hankalaa ja aikaa vievää. Yksilökohtaista palvelua ei ole tarjolla normaalin varallisuuden omaavalla ihmiselle - eli suurimmalle osalle meistä. Varmin tapa vaurastua on kuitenkin sijoittaa säännöllisesti, aloittaa sijoittaminen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja sijoittaa järkevästi sekä hajauttaen.

Tämä on helppo sanoa, mutta hankala toteuttaa. Sijoittamisen kulut syövät suuren osan voitoista, eikä sijoitussuunnitelmassa pysyminen ole helppoa. Miten valita itselle sopiva sijoitusstrategia, sijoitustuotteet ja miten pysyä sijoitussuunnitelmassa?

Liian usein taivumme poikkeamaan aiotusta sijoitussuunnitelmasta hetkellisen mielipiteen tai markkinareaktion takia. Aluksi haluamme sijoittaa 20 vuoden aikajänteellä, mutta markkinoiden myllerryksessä päädymme tekemään päätöksiä jopa yhden päivän aikajänteellä. Omassa sijoitussuunnitelmassa on hankala pysyä, jos se ei ole yksilöllinen ja kunkin sijoittajan henkilökohtaista riskinsietokykyä kunnioittava.

Tulevaisuudessa eläkesäästäminen voi jäädä yhä enemmän sijoittajan omille harteille. Taloudellisesti turvattu tulevaisuus ei ole kaikille taattua. Varmin tapa elää taloudellisesti vapaampaa elämää on tehdä asialle jotain ja alkaa kerryttämään omaan varallisuutta.

TAVIQ on 2015 perustettu oululainen finanssiteknologiayritys - Älykäs ja automatisoitu ratkaisu, joka auttaa sinua saavuttamaan paremman taloudellisen tulevaisuuden.

Katso videomme: https://www.youtube.com/watch?v=JemATpfDRG0

Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Tutkimus: Tässä on paras presidentinvaalimainos! Markkinointiväki pisteytti ehdokkaiden vaalimainokset
Soten digitalisaatio – uudistusten tavoitteena asiakaskeskeisyys ja yhdenvertaisuus
Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä