Tatec Oy valjasti Adminetin projektinseurannan työkalut tehokäyttöön

Tilaaja: Tatec Oy

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmisohjelmisto, kirjanpito, Adminet, tuntikirjaus, Tarjouslaskenta, Palkanlaskenta, Ostolaskut, laskutus, Urakointi, ennusteet, Budjetointi

post_image

Vantaalainen talotekniikkaurakointia tekevä Tatec hyödyntää reaaliaikaista tietoa laajasti liiketoiminnassaan, mutta erityisen tärkeää se on projektien ennustamisessa ja seurannassa.


Toimitusjohtaja Reima Alanko kertoo, miksi hän valitsi Adminetin ja millaisia käyttökokemuksia yrityksellä on viimeisen parin vuoden ajalta:

1. Kokonaisvaltaisuus ratkaisi valinnan

Minulle on tullut matkan varrella kokemusta aika monesta ohjelmistosta ja Adminet valikoitui ominaisuuksiensa perusteella meidän järjestelmäksi. Adminetissä oli parasta, että pystyy kokonaisvaltaisesti hoitamaan yrityksen johtoa yhdellä järjestelmällä.  

Projektinhallinta kokonaisuudessaan, pitäen sisällään projektiin liittyvät myynti- ja ostotapahtumat sekä palkanlaskennan, helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti meidän toimintaa. Projektien kustannukset ja tulot näkyvät Adminetissä ajantasaisesti, joten se on meille hyvä työkalu.

2. Tieto kulkee reaaliajassa

– Se on todella positiivista, että tämä on nopea järjestelmä. Jossain aiemmin käyttämässäni järjestelmässä kun laittoi vaikka raporttiajon pyörimään, siinä kerkesi kahvit käydä juomassa odotellessa. Reaaliaikaisuus on nykypäivänä tärkeää, jotta pystyy seuraamaan taloutta koko ajan oikeilla luvuilla. Yrityksen kokonaistilanteen näkee järjestelmästä ajantasaisesti.

Painotamme jatkuvasti, että lisätyötarjoukset lähtevät heti kun mahdollista. Työnjohdolla on käytössään tabletit, joilla tilauksia hallitaan. Saamme nopeutta siitä, että esimerkiksi myyntilaskut saa liikenteeseen jo työmaalta. Se on sitä todellista reaaliaikaisuutta, mikä on kaikista tärkeintä.

3. Tarjouslaskennan työkalujen merkitys korostuu tiukassa kilpailutilanteessa

Tiukkoja tarjouksia saa kirjoittaa, joten tarjouslaskenta ja sitä kautta hinnoittelu ovat oleellinen osa toimintaamme. Laskemme kaikki tarjoukset Adminetillä ja mielestäni se on aiemmin käyttämiini järjestelmiin verrattuna hyvä ja nopea käyttää.

4. Osatuloutuksella tulos pysyy tasaisena

Adminet tulouttaa projektia koko ajan ja tekee kerran viikossa osatuloutuksen. Tällä tavalla ei pääse syntymään kuplia tai isoja heittelyitä liikevaihdossa tai tuloksessa, kunhan varmistaa että ennuste on kunnossa. Mielestäni Adminetin työkalut osatuloutukseen ovat tällä hetkellä aika hyvät.

5. Helpotusta koko henkilöstön arkeen

Tuntikirjausten käsittelyyn olemme olleet tyytyväisiä, se helpottaa ja nopeuttaa tuntien käsittelyä todella paljon. Automatisoitu ja sähköinen tuntikirjaus oli yksi järjestelmän valintaperusteista. Kaikki asentajat, oli ikä mikä tahansa, ovat oppineet nopeasti käyttämään järjestelmää.


Lue lisää >>

Suosittelija:

Toimitusjohtaja Reima Alanko

Pinterest

Muita julkaisuja Admicom Oy:lta