Tarvitsetko apua pilveen? Pilvi Connection -palvelu tarjoaa osaamista oikean pilvipalvelun valintaan

post_image

9.12.2014 – Verkkokaupan ja pilvipalveluiden asiantuntijayritys Pilvi on käynnistänyt tänään yhdessä tarjouspyyntöpalveluihin erikoistuneen Somellan kanssa ainutlaatuisen Pilvi Connection -palvelun pilvipalveluita ostaville yrityksille ja kuluttajille. Asiakkaat voivat jättää Pilvi Connectionin kautta tarjouspyyntöjä asiantuntijoille, jotka auttavat loppuasiakasta optimaalisen pilvipalvelun valinnassa, käyttöönotossa ja hallinnassa.

Palveluun rekisteröityneet asiakkaat voivat jättää Pilvi Connectionin kautta tarjouspyyntöjä pilvipalveluiden asiantuntijoille. Palvelu tarjoaa apua ja osaamista kaikille pilvipalveluita ostaville yrityksille sekä kuluttajille ohjaamalla heidät nopeasti ja helposti oikeille asiantuntijoille. Asiantuntijoiden opastuksella ostajat voivat valita esimerkiksi Amazonin tai Microsoftin runsaasta valikoimasta pilvipalvelun tai pilvituotteen, joka tarjoaa heille parhaan mahdollisen hyödyn.

“Tarjouspyyntöpalveluihin liittyvät kokemuksemme ovat opettaneet meille, että palveluiden pitää olla helppokäyttöisiä. Pilvi Connectionin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytettävyyteen, ja uskomme sen yhdistävän ainutlaatuisella tavalla pilvipalveluiden tarjoajat ja ostajat”, sanoo Somellan CEO ja perustaja Eero Rönkkö.

Pilvi Connection tarjoaa konsultointia ja tukea yrityksille, jotka haluavat hyödyntää Amazonin, Googlen, Microsoftin sekä muiden johtavien julkisten pilvitoimijoiden tarjoamia pilvipalveluita ja tuotteita yhä laadukkaammin. Ostajat voivat hakea asiantuntijoiden tuella myös VMwaren, Linuxin, Windowsin ja muiden teknologiatoimittajien palvelinympäristöihin liittyvää ylläpitoa ja valvontaa. Palvelusta voi hakea myös korkealuokkaista osaamista verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteuttamiseen sekä logojen suunnitteluun.

Asiantuntijat voivat tilata Pilvi Connectionista kolmea eri palvelupakettia, joista ensimmäisen saa veloituksetta. Tilauksen jälkeen pilvipalveluiden asiantuntijat voivat vastata asiakkaiden tarjouspyyntöihin ja lähettää tarkempaa tietoa pilvitarjoomastaan sekä osaamisestaan.

“Oikean pilvipalvelun löytäminen ja valitseminen on ratkaisevan tärkeää, jotta se palvelee optimaalisesti ostajan todellisia tarpeita. Palvelumme auttaa yrityksiä tekemään jo ensi metreillä oikeita valintoja. Yritykset löytävät Pilvi Connectionista parhaan asiantuntijan auttamaan pilvipalvelun valinnassa ja käyttöönotossa”, kertoo Pilven perustaja Lassi Virtanen.

Pilvi Connectionia voi kokeilla maksutta osoitteessa: http://connection.pilvi.comPilvi Cloud Company Oy on erityisesti verkkokauppaan tarkoitettua pilviteknologiaa kehittävä yhtiö, jonka taustalla on suomalainen verkkokauppa-, hosting- ja pilvipalveluasiantuntijoista koostuva tiimi. www.pilvi.com

Somella on suomalainen startup-yritys, joka tarjoaa SaaS-pohjaisia tarjouspyyntöpalveluita. Luotettavaa ratkaisua käytetään lukuisilla eri toimialoilla tarjouspyyntöpalveluiden tuottamiseen. www.somella.fi

Bloggaus Tarvitsetko apua pilveen? Pilvi Connection -palvelu tarjoaa osaamista oikean pilvipalvelun valintaan
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Pilvi.com :n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
IT
Toteutustyö
asiantuntija
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Pilvi.com :lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä