Tanskan Syöpäjärjestö: Ajantasaista asiakastietoa pilvipohjaisen analytiikkapalvelun avulla

Tilaaja: Kræftens Bekæmpelse, Tanskan Syöpäjärjestö

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Big Data, Integraatiot, Analytiikka, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Power BI, Microsoft Azure

post_image

Tanskan Syöpäjärjestöllä oli tarve tehdä kohdistettuja kampanjoita tarkasti rajatuille kohderyhmille. Innofactor toimitti pilvipohjaisen analytiikkapalvelun, joka tarjoaa Tanskan Syöpäjärjestölle tarvitut tiedot yhdellä koontinäytöllä. Ratkaisussa käytetyn Power BI:n selkeä kilpailuetu on sen integroitavuus useisiin tietolähteisiin. Power BI:llä Tanskan Syöpäjärjestö voi helposti seurata ja analysoida kampanjoitaan reaaliajassa, tunnistaa muutokset asiakastiedoissa ja ohjata resursseja oikeisiin kanaviin.

Innofactor loi tietovaraston ja kattavan liiketoimintatiedon hallintajärjestelmän kolmessa kuukaudessa projektin aloituksesta. Power BI:hin perustuvat ajantasaiset asiakastiedot ovat nyt aina saatavilla visualisoituna yhdellä näytöllä, ja käyttäjät voivat luoda helposti interaktiivisia raportteja.


Suosittelija:

”Power BI -projekti oli erittäin dynaaminen hanke, johon meillä oli hyvin käytännönläheinen lähestymistapa. Haimme nopeasti tuloksia ja ratkoimme ongelmat sitä mukaa kun niitä ilmaantui. Tämä toimintatapa on ollut mahdollista vain, koska Innofactorilla on erinomaista Microsoftin liiketoimintatiedon hallintaosaamista.”

Morten Rye Christiansen CIO, Tanskan Syöpäjärjestö

Pinterest

Muita julkaisuja Innofactor Oyj:lta