Tampereen teknillinen yliopisto

Tilaaja: Tampereen teknillinen yliopisto

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Koulutusala, Media, Toteutustyö, verkkopalvelut

post_image

Yli 10.000 opiskelijan kansainvälinen huippuyliopisto hankki verkkolehdet sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään Valu Digitalilta.


Sisäinen verkkolehti toimii jatkuvan julkaisun periaatteella osana TTY:n intranetia. Se on integroitu osaksi yliopiston keskitettyä käyttäjähallintaa. Verkkolehti mahdollistaa mm. juttujen kommentoinnin ja niistä käytävät keskustelut. 

Ulkoinen, numeropohjainen verkkolehti, Rajapinta, kertoo mm. uusimmasta tutkimustiedosta, nostaen näin yliopiston profiilia kansainvälisesti. Verkkolehtisisällöt ovat tarjolla sekä suomeksi että englanniksi. Sisältöjen hyödynnettävyyttä ja löydettävyyttä on tehostettu esimerkiksi nostopalstoilla sekä listauksilla uusimmista ja suosituimmista artikkeleista. Lukija voi tutustua artikkeleihin sekä lehtinumero- että teemakohtaisesti. Lehtien sisällönhallinta hoituu Base-verkkolehtialustallamme, joka sisältää tarvittavat erityisominaisuudet verkkolehtien hallintaan. 

Verkkolehdet toimivat erinomaisina sisältömarkkinoinnin ja tiedottamisen välineinä niin sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässä. Viestintää ja markkinointia tehostetaan lehtien sisällönhallintajärjestelmään integroidulla uutiskirjejärjestelmällä. Verkkolehtien avulla TTY tavoittaa sekä oman henkilöstön että ulkoiset sidosryhmät. Verkkolehti on kustannustehokas ja nykyaikainen sisällönjulkaisukanava. Yliopisto on kansainvälinen toimija, joten on tärkeää, että verkkolehden seuraaminen onnistuu käyttäjäystävällisesti ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla päätelaitteilla. Ylläpitäjät arvostavat hallintajärjestelmän käytettävyyttä ja nopeutta.

Suosittelija:

Ketterä toimisto, joka tuntee tuotteensa ja tietää mihin se taipuu. Tämä näkyy meille siten, että saamme loppukäyttäjille laadukkaita käytettäviä palveluita.

Mika Puonti, Tiedottaja, Tampereen teknillinen yliopisto

Pinterest

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta