Tampereen teknillinen yliopisto

post_image

Yli 10.000 opiskelijan kansainvälinen huippuyliopisto hankki verkkolehdet sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään Valu Digitalilta.


Sisäinen verkkolehti toimii jatkuvan julkaisun periaatteella osana TTY:n intranetia. Se on integroitu osaksi yliopiston keskitettyä käyttäjähallintaa. Verkkolehti mahdollistaa mm. juttujen kommentoinnin ja niistä käytävät keskustelut. 

Ulkoinen, numeropohjainen verkkolehti, Rajapinta, kertoo mm. uusimmasta tutkimustiedosta, nostaen näin yliopiston profiilia kansainvälisesti. Verkkolehtisisällöt ovat tarjolla sekä suomeksi että englanniksi. Sisältöjen hyödynnettävyyttä ja löydettävyyttä on tehostettu esimerkiksi nostopalstoilla sekä listauksilla uusimmista ja suosituimmista artikkeleista. Lukija voi tutustua artikkeleihin sekä lehtinumero- että teemakohtaisesti. Lehtien sisällönhallinta hoituu Base-verkkolehtialustallamme, joka sisältää tarvittavat erityisominaisuudet verkkolehtien hallintaan. 

Verkkolehdet toimivat erinomaisina sisältömarkkinoinnin ja tiedottamisen välineinä niin sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässä. Viestintää ja markkinointia tehostetaan lehtien sisällönhallintajärjestelmään integroidulla uutiskirjejärjestelmällä. Verkkolehtien avulla TTY tavoittaa sekä oman henkilöstön että ulkoiset sidosryhmät. Verkkolehti on kustannustehokas ja nykyaikainen sisällönjulkaisukanava. Yliopisto on kansainvälinen toimija, joten on tärkeää, että verkkolehden seuraaminen onnistuu käyttäjäystävällisesti ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla päätelaitteilla. Ylläpitäjät arvostavat hallintajärjestelmän käytettävyyttä ja nopeutta.

Suosittelija:

Ketterä toimisto, joka tuntee tuotteensa ja tietää mihin se taipuu. Tämä näkyy meille siten, että saamme loppukäyttäjille laadukkaita käytettäviä palveluita.

Mika Puonti, Tiedottaja, Tampereen teknillinen yliopisto

Referenssi Tampereen teknillinen yliopisto
Tilaaja: Tampereen teknillinen yliopisto
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Webkehitys
Koulutusala
Media
Toteutustyö
Julkaisujärjestelmä CMS
verkkopalvelut
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä