Taloyhtiöiden varausjärjestelmä

Tilaaja: Varauspalvelu.info

Ajankohta: 2012 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Mikko Sävilahti, 050-350464

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Android, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Asiantuntijapalvelut, IT, Kiinteistöala, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Visma L7, Maestro, Ajanvaraus, ajanvarausjärjestelmä, tilanvaraus, nettiajanvarausjärjestelmä, ajanvarauspalvelu, resurssienhallinta, Tampuuri

post_image

Olemme kehittäneet varauspalvelu-tuotteen, jolla taloyhtiöiden asukkaat voivat varata mm. pesula- ja saunavuoroja, varata autopaikkoja sekä vuokrata tiloja. 


Järjestelmä on kehitetty yhteistyössä opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa, ja tuotteen ensimmäinen versio rakennettiin yhdessä Keski-Suomen Opiskelija-asuntosäätiön kanssa. 

Palvelu integroituu suoraan olemassa oleviin järjestelmiin, joissa hallitaan sopimustietoja. Käyttöönottoprojektiimme sisältyy aina integraatio olemassa olevaan järjestelmään. Valmiit referenssitoteutukset löytyvätkin jo Visma L7:n, Maestroon sekä Tampuuriiin. 

Palvelun ylläpito on erittäin helppoa ja vaivatonta, eikä sopimusmuutokset työllistä, koska kaikki tiedot päivitetään automaattisesti. 

Palveluun on kehitetty myös mobiilisovellukset, joiden avulla varaaminen on entistä helpompaa ja mukavempaa. Sovellukset löytyvät kaikille kolmelle pääalustalle ja lisää kehitetään tarpeen mukaan


Palvelu on testattu toimivaksi jo usean vuoden ajan ja tällä hetkellä käyttäjiä (asukkaita) järjestelmällä on n. 20 000, varauksia tehdään kymmeniä tuhansia per kuukausi. 

Sovellus on helposti otettavissa käyttöön laajoihin kokonaisuuksiin, joissa on useita kiinteistöjä ja tarvetta hallita varausoikeuksia automaattisesti voimassaolevien sopimusten pohjalta. 

Palveluun on mahdollista saada myös verkkomaksaminen. 

Pinterest

Muita julkaisuja Haltu Oy:lta