Taivutamme sovellukset mobiililaitteisiin – Case Papunet

Tilaaja: Kehitysvammaliitto

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Paula Karppinen

Tagit: Viestintä, Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Mobiilikehitys, Android, Koulutusala, Media, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, html5, pelinkehitys, pelillistäminen

post_image

Lähes jokainen kuljettaa mukanaan älypuhelinta tai tablettia, ja niitä halutaan käyttää sujuvasti monenlaisilla sovelluksilla. Mobiilialustoille soveltuvat teknologiat ovatkin tulleet hyvin suosituiksi ja ne ovat alkaneet korvata mm. animaatioissa ja peleissä aiemmin käytettyjä Flash-sovelluksia.

Teemme mobiiliohjelmointia sekä täysin uusina tuotantoina määrittelystä ja käyttäjälähtöisestä suunnittelusta toteutukseen että päivitysprojektien muodossa jo olemassaoleviin sovelluksiin.

Kehitysvammaliiton Papunet-palapeli ja -ristikko ovat esimerkkejä Flash-sovelluksista, joita olemme siirtäneet HTML5-tekniikalle.


Suosittelija:

Kiitokset teille projektista minun ja Papunetin puolesta! Yhteistyö on sujunut minusta mallikkaasti. Toteutusvaiheessa tulee aina kaikenlaisia pieniä muutoksia vastaan puolin ja toisin, mutta niistä selvittiin oikein hyvin.

Timo Övermark

Pinterest

Muita julkaisuja HappyWise Oy:lta