Taitori Oy - Esittelyvideo

MIKSI OLEMME OLEMASSA?

Maailmassa on lukemattomia haasteita ja ongelmia, jotka voitaisiin ratkaista hyödyntämällä tehokkaammin digitalisaation tuomia lähes rajattomia mahdollisuuksia. Maailmassa on myös miljoonia, huomattavaa lisäarvoa ja hyvinvointia tuottavia ideoita joiden toteutuksessa teknologiaa ja digitalisaatiota voitaiin hyödyntää.

Me Taitorissa uskomme, että digitaalisuuden, kuten esineiden internetin, avulla parannamme neuvottelujesi laatua sekä säästämme aikaasi ja rahaasi tehostuneena tilankäyttönä. Tämän mahdollistavat Taitori RESERVE älykkäät ovenpielinäytöt.

Me Taitorissa uskomme, että digitalisuuden avulla voimme vapauttaa sinulle lisää aikaa ydinliiketoimintaasi ja helpottaa sinun arkeasi, jotta sinä voisit paremmin ja huolehtisit vähemmän. Tämän johdosta loimme Taitori GATE älykkään työajanseurantapalvelun sekä Taitori MOVE liikkuvan työvoiman hallintapalvelun.

Me Taitorissa uskomme, että toimivan teknologian avulla autamme ihmisiä jaksamaan ja voimaan työssään paremmin, tehokkaan, selkeän ja läpinäkyvän tehtävien- ja projektienhallinnan avulla. Tämän takaa Taitori TASK tehtävien- ja projektienhallinta työkalu.

KYSY LISÄÄ JA SOVI TAPAAMINEN NUMEROSTA 040 504 5871 TAI SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTA MYYNTI@TAITORI.FI

WWW.TAITORI.FI

Pinterest

Muita julkaisuja Taitori Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi