Sympa HR Dashboard

Tagit: BI ja raportointi, HR, Big Data, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Analytiikka, Konsultointi, Valmisohjelmisto, mobiili hr, hr mittarit, hr data

post_image

Tärkeimmät HR-mittarit nyt mobiilisti!


Sympa HR Dashboard tuo HR:n tärkeimmät luvut ja mittarit mobiililaitteisiin, mahdollistaen paremman strategisen suunnittelun, reaaliaikaisen seurannan ja ennusteet, auttaen näin koko organisaatiota vastaamaan paremmin liiketoiminnan haasteisiin. Sympan tehokas HR Dashboard tarjoilee helposti esimerkiksi ajantasaiset mittarit henkilöstön tyytyväisyydestä, sairauspoissaoloista, suorituskyvystä tai vaihtuvuudesta.

Sympa HR Dashboard
  • HR:n avainluvut yhdessä näkymässä
  • Saatavilla missä vain, milloin vain
  • Auttaa erilaisissa päätöksentekotilanteissa 
  • Lisää läpinäkyvyyttä
  • HR voi parhaalla mahdollisella tavalla tukea kollegoita, johtoryhmää ja koko organisaatiota
HR-tiedosta on tulossa koko ajan kriittisempää strategisia päätöksiä tehtäessä ja viestittäessä kuinka tärkeä vaikutus osaamisen tukemisella on koko organisaation suorituskykyyn. Sympa HR Dashboard tarjoaa tehokkaan, helppokäyttöisen ja mobiilin välineen strategiseen henkilöstöhallintoon ja auttaa tukemaan organisaatioiden tärkeintä voimavaraa, ihmisiä.

Sympa HR Dashboardin mahdollistaa suomalainen Dashboard-osaaja Dear Lucy, mutta Sympa HR voidaan integroida myös mihin tahansa muuhun BI Dashboardiin. 

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=ByNxGmQXFJg 

Pinterest

Muita julkaisuja Sympa:lta