Suunto Oy

Suunnon ja Rakettitieteen yhteistyö

Suunnon ja Rakettitieteen yhteistyö käynnistyi vuonna 2015, kun yksi Rakettitieteilijä aloitti Suunnon tuotekehitysprojektissa. Hyvien kokemusten myötä tiimi kasvoi nopeasti kuuden konsultin suuruiseksi, ja tiivis yhteistyö on jatkunut nyt jo kaksi vuotta.

Rakettitieteen konsultit ovat olleet mukana kehittämässä Suunnon urheilukellojen alustoja uusissa tuotteissa (esimerkiksi Spartan-sarja). Teknisestä näkökulmasta Rakettitieteilijät ovat tehneet töitä mm. alusta-arkkitehtuurin, virrankulutuksen hallinnan ja sensoriajureiden parissa. Lisäksi Rakettitieteilijät ovat osallistuneet myös mittaus- ja signaalikäsittelyalgoritmien kehittämiseen.

Asiakkaan suusta

Suuntolaiset ovat pitkin matkaa arvostaneet Rakettitieteilijöiden tekemisessä paitsi ensiluokkaista teknistä osaamista, myös – ja yhtä tärkeänä – yhteistyökykyä ja proaktiivista kommunikointia. ”Rakettitieteilijöistä pidetään ja heitä arvostetaan meillä; tämä on juuri sellainen tiimi jota on ilo kehua”, kommentoi Suunnon Director Consumer Software, Connected Devices & Digital Services Erkko Anttila.

”Kun Rakettitieteilijät ryhtyvät töihin, alkaa tapahtua”, jatkaa Suunnon Chapter Lead, Foundation Mikko Hiltunen. ”Mehän olemme vain ylpeitä, kun olemme saaneet tällaisia tekijöitä meille hommiin!”

Urheilukello minullekin?

Tsekkaa vaikka tämä, ylistävät arvostelut saanut Spartan Trainer Wrist HR, jota olimme mukana tekemässä:

https://www.amersports.com/2017/08/suunto-spartan-trainer-wrist-hr-optimal-fit-active-lifestyle/

Taustaa: Suunto

Suunto sai alkunsa Suomessa yli 80 vuotta sitten, kun mestaruustason suunnistaja Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän. Siitä lähtien Suunto on ollut maailman ankarimmissa olosuhteissa testattujen urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien innovatiivinen kehittäjä ja valmistaja. Edelläkävijyys urheiluinstrumenttien kehittämisessä vaatii nykypäivänä myös paljon vaativaa sulautettua ohjelmointityötä.

Lisätietoja:

Timo Aittoniemi
Puh. 040 566 7060
timo@rakettitiede.com

Suosittelija:

”Rakettitieteilijöistä pidetään ja heitä arvostetaan meillä; tämä on juuri sellainen tiimi jota on ilo kehua.” Erkko Anttila, Director Consumer Software, Connected Devices & Digital Services ”Kun Rakettitieteilijät ryhtyvät töihin, alkaa tapahtua. Mehän olemme vain ylpeitä, kun olemme saaneet tällaisia tekijöitä meille hommiin!” Mikko Hiltunen, Chapter Lead, Foundation

Erkko Anttila, Mikko Hiltunen

Referenssi Suunto Oy
Tilaaja: Suunto Oy
Ajankohta:2015 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Timo Aittoniemi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotekehitys ja suunnittelu
Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Urheilu, viihde ja virkistys
Konsultointi
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Rakettitiede Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana